?>

Şehitkamil'den kan bağışı kampanyasına destek

Şehitkamil Belediyesi personelleri, “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla kan bağışı toplayan Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek oldu.

Yerel - 1 yıl önce

Sosyal sorumluluk projelerinde gösterdiği büyük duyarlılıkla dikkat çeken Şehitkamil Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. Şehitkamil Belediyesi personelleri, “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla kan bağışı toplayan Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek oldu.

Kızılay; Şehitkamil Belediyesi Hizmet Binası, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde 3 farklı günde kan bağışı kampanyası düzenledi. Uzman personeller, sağlık durumu, yaşı ve kilosu müsait olan her personelden kan aldı. Kan vermek isteyen personeller, önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurdu. Genel durumu değerlendirilen bağışçının, kan basıncı ve nabzı ölçülerek, kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Daha sonra sağlık açısından sorunu bulunmayan personellerden kan alındı.

TÜM HALKIMIZI KAN VERMEYE BEKLİYORUZ

Gaziantep Kızılay Kan Toplama Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ferudun Gök, “Kızılay Gaziantep Kan Bağışı Merkezi olarak öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na böyle bir kampanyaya destek verdiği için çok teşekkür ediyorum. Şu anda bütün Şehitkamil Belediye çalışanları gelerek kan bağışında bulunuyorlar. Böyle organizasyonlarla hastanelerimizin kan ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Tüm halkımızı, kan vermeye bekliyoruz. Ben tüm kan bağışında bulunan belediye personellerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KAN BAĞIŞINDA BULUNARAK, DESTEK OLDUK

Kan bağışında bulunan Şehitkamil Belediyesi personellerinden Mehmet Erdoğan, “Şehitkamil Belediyemizin ve Kızılay Kan Merkezi’nin başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına belediye personelleri olarak bizler de destek veriyoruz. Bu konuda Başkanımıza ve Kızılay’a kan bağışı kampanyası için teşekkür ediyoruz. Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Biz de bugün kan bağışında bulunarak, destek olduk. Yapmış olduğumuz kan bağışıyla inşallah bir hayat kurtulur diye ümit ediyoruz. Bir kez daha Şehitkamil Belediye Başkanımıza ve Kızılay’a başlattıkları bu kampanya için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Selvi'den Ali Koç'a: Siz FETÖ'nün ananasların yerken...

2024-01-09 10:04 - Gündem

Gaffar Okkan cinayetinden yargılanan isim aday oldu!

2024-01-11 20:27 - Gündem

Şehit olan 9 askerimizin isimleri belli oldu!

2024-01-13 09:17 - Gündem

Berna Laçin, AKP’li Turgut Altınok’un diplomasını tartışmaya açtı

2024-01-08 19:09 - Gündem

Astsubay Bahadır Canbulat şehit oldu!

2024-01-11 19:56 - Asayiş

Fulya Öztürk, canlı yayında askerlerimizin konumu söyledi!

2024-01-14 16:22 - Gündem

Zeydan Karalar'dan miting gibi seçim startı...

2024-01-12 10:06 - Siyaset

Kuzey Irak'ta 9 askerimiz şehit oldu!

2024-01-12 22:10 - Asayiş

RTÜK Başkanı Şahin 'sansürü' savundu

2024-01-12 18:31 - Gündem

1994 seçimlerinde İstanbul nasıl bölündü?

2024-01-11 11:22 - Gündem

İlgili Haberler

Fatma Şahin'den Kadir Gecesi mesajı

00:00 - Yerel

Zor: Anadolu Basını, her zaman KKTC’nin yanında yer alacak

00:00 - Yerel

BİRTEK-SEN Başkanı Mehmet Türkmen 36 gün sonra tahliye edildi

18:26 - Yerel

Gaziantep heyetinden, Çobanbey ve Halep'te önemli temaslar

00:07 - Yerel

Yılmaz: Sırtımızdan hançerlediler, ihanete uğradık!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'nin olağanüstü kurultay adresi belli oldu

15:38 - Siyaset

Şişli'de kayyum Kent lokantalarını kapattı mı?

13:49 - Gündem

Başsavcılıktan, İmamoğlu afişlerinin indirilmesi talimatı

13:39 - Gündem

İmamoğlu protestolarında gözaltına alınan 206 kişiye tutuklama talebi

13:23 - Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne soruşturma

11:55 - Gündem