?>

Sevgi Erdemoğlu sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi

Sevgi Erdemoğlu’na ait Selin Beautcenter 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Engelsiz Yaşam Merkezinde hizmet vermekte olan 250 öğretmene ücretsiz cilt bakımı hediye ederek bugüne kadar yaptığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi.

Yerel - 1 yıl önce

Sevgi Erdemoğlu’na ait Selin Beautcenter 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Engelsiz Yaşam Merkezinde hizmet vermekte olan 250 öğretmene ücretsiz cilt bakımı hediye ederek bugüne kadar yaptığı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi.

Gaziantep’te bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Sevgi Erdemoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Selin Beautycenter Gaziantep Şubesi iş birliği ile Engelsiz Yaşam Merkezi öğretmenlerine ücretsiz cilt bakımını üstlendi. Daha önce de benzeri faaliyetleri organize eden Sevgi Erdemoğlu, aile olarak birçok konuda projeler yürüttüklerini ifade etti. Proje kapsamında düzenlenen törende konuşma yapan Sevgi Erdemoğlu şunları söyledi.

“Erdemoğlu ailesi olarak sosyal sorumluluk projeleri bizim önceliklerimizdendir. Rahmetli dedem Mehmet Erdemoğlu adına kurulan vakıf kanalıyla onlarca okul, sağlık ocakları, camiler, taziye evleri, Mimarlık Fakültesi yapımını gerçekleştirdik ve binlerce öğrenciye karşılıksız burs vermekteyiz.  Bende Erdemoğlu ailesinin bir ferdi olarak kendime örnek aldığım aile büyüklerimin yolunda gitmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu bağlamda 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bu projeyi hayata geçirdik. Bundan sonra bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve öncüleri siz değerli öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Bu sene engelsiz yaşam merkezindeki 250 öğretmenimize kendi bünyemde olan güzellik merkezinde hediye bakımlar takdim ediyorum. Eğitim bir toplumun ilerlemesi gelişmesi ve güçlü bir şekilde ayakta durması için ilk ilkedir. Mustafa Kemal Atatürk ün dediği gibi gelecek gençlerin gençler ise öğretmenlerin eseridir”

Haftanın Öne Çıkanları

Ümit Dikbayır: Bazı parti yetkililerimiz rezil kepaze olacaklar!

2023-11-22 09:45 - Siyaset

Ömer Önder Güney, son yolculuğuna uğurlandı...

2023-11-22 16:30 - Yerel

Seçil Erzan'ın ikna görüşmeleri ortaya çıktı!

2023-11-23 11:16 - Magazin

Oğuzeli Belediyesi'nden Öğretmenler Günü kutlaması

2023-11-24 19:21 - Yerel

Ahmet Bozgeyik'ten miting gibi adaylık açıklaması...

2023-11-25 17:06 - Siyaset

Fatih Terim'in Seçil Erzan'a yazdığı not ortaya çıktı!

2023-11-28 09:14 - Magazin

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı tutuklandı!

2023-11-27 14:40 - Asayiş

Akşener'in Özel kalemi Esma Bekar'dan Ümit Dikbayır'a yanıt

2023-11-24 10:08 - Siyaset

İmamoğlu ve Akşener arasında aylar sonra gelen görüşme

2023-11-24 13:26 - Siyaset

Terim'in adı, Seçil Erzan'ın evindeki belgelerden çıktı!

2023-11-25 09:53 - Magazin

İlgili Haberler

Şehitkamil’de Halk Günü başladı!

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, 1’inci yılında planlanan vizyon projeleri anlattı

00:08 - Yerel

Gaziantep Barosu Başkanı Bülent Duran’dan CHP’ye ziyaret

00:06 - Yerel

Yılmaz, Umut Mahallesi’nde incelemede bulundu

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi’nin evli çiftlere nakdi destek ve kültürel gezi başvuruları başladı

00:31 - Yerel

Günün Manşetleri

Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna yanıt

02:38 - Siyaset

Mario Lemina'dan şampiyonluk mesajı: 'Yarış falan yok...'

02:08 - Gündem

Gönül Dağı dizisinin 'Taner'i' Berk Atan trafik kazası geçirdi

01:39 - Gündem

İstanbul Valiliği, CHP'nin Filistin eylemi için seçtiği yeri uygun bulmadı

22:38 - Gündem

CHP'li eski belediye başkanı Çetin Bozkurt gözaltına alındı

21:38 - Gündem