?>

Sinan Ateş cinayetinde 'görev tamam' pozu ortaya çıktı!

Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada, tetikçi Eray Özyağcı’yı olay yerine getiren ve buradan kaçıran motokurye Vedat Balkaya’nın, cinayetten sonra “görev tamam” pozu verdiğini ortaya çıktı.

Gündem - 11 ay önce

Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada, tetikçi Eray Özyağcı’yı olay yerine getiren ve buradan kaçıran motokurye Vedat Balkaya’nın, cinayetten sonra “görev tamam” pozu verdiğini ortaya çıktı.

T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre, Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmada, tetikçi Eray Özyağcı’yı olay yerine getiren ve buradan kaçıran motokurye Vedat Balkaya’nın, cinayetten yaklaşık 1.5 saat sonra “görev tamam” pozu verdiğini ortaya koyan fotoğrafı ortaya çıktı. Balkaya’nın cep telefonu incelemesinden çıkan fotoğrafın, cinayet sonrası İstanbul’a kaçmaya çalışırken mola vererek durduğu bir tuvalette ayna karşısında çekildiği anlaşılıyor. Balkaya’nın ayrıca 27-30 Aralık tarihleri arasında cinayeti organize eden Doğukan Çep ile 87 kez telefon irtibatı kurduğu görülüyor.

KAÇARKEN YAKALANDI

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş 30 Aralık 2022 tarihinde saat 13.34 sıralarında Ankara’nın en merkezi yerlerinden Çukurambar’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ateş’i vuran tetikçi Özyağcı, kendisini olay yerine getiren motokurye Balkaya tarafından Gölbaşı-Haymana yolu üzerinde atıl durumda bulunan bir benzin istasyonu önünde bırakıldı. Özyağcı’yı buradan Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu ortaya çıkan Tolgahan Demirbaş alırken, kurye Balkaya ise motoruyla İstanbul’a doğru harekete geçti. Tetikçi Özyağcı, yaklaşık 1.5 ay boyunca kayıplara karışırken, kaçmaya çalışan Balkaya ise aynı günün akşam saatlerinde Kocaeli’de yakalandı.

"GÖREV TAMAM" POZU

Balkaya’nın üzerinden bir cep telefonu ile GPS cihazı çıktı. Elde edilen kanıta göre, Balkaya, cinayetten sonra mola verdiği bir noktada “görev tamam” pozu verdi. Buna göre kurye Balkaya yol üstünde mola veriyor ve girdiği bir tuvalette ayna karşısında birkaç fotoğraf çekiyor. Balkaya’nın yoldayken de motorunu durdurarak fotoğraf çektiği anlaşılıyor. Kurye Balkaya'nın 'görev tamam' pozu verdiği fotoğrafı kimlerle paylaştığı henüz bilinmiyor.

İşte o fotoğraflar:

Haftanın Öne Çıkanları

Kadını ‘Cehennemde yanacaksın’ diye taciz etti!

2024-04-27 12:22 - Gündem

Rolex ile gündem olan AKP'li bu kez 2 milyonluk saatle görüntülendi

2024-04-27 17:18 - Gündem

İsmailağa'dan parkta oturan başörtülü kadınlara taciz!

2024-04-26 22:41 - Gündem

Oya Tekin’den Cumhurbaşkanı Başdanışmanına tepki

2024-04-24 10:43 - Gündem

CHP, büyük emekli mitingi düzenleyecek

2024-04-22 10:52 - Siyaset

Deniz Zeyrek'ten Mustafa Varank ile ilgili çarpıcı iddia

2024-04-23 09:15 - Gündem

Bilecen: İşe gelmeden maaş alanlar var, süre verdim!

2024-04-28 12:10 - Gündem

Bakan Özhaseki'den itiraf: Anadolu coğrafyasını talan ettik!

2024-04-21 18:07 - Gündem

Gaziantep'te kadın kılığında iki hırsız yakalandı!

2024-04-26 18:28 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı montajlı fotoğrafı paylaştı

2024-04-23 19:50 - Gündem

İlgili Haberler

Ekrem İmamoğlu 'Umut burada!' diyerek o mektubu paylaştı!

21:38 - Gündem

‘Özgürlüğüm bir gün sürdü’ diyerek duyurdu: Mehmet Türkmen’e ev hapsi!

20:39 - Gündem

Son Dakika... Yönetmen İlker Canikligil gözaltına alındı

02:38 - Gündem

'Her Şey Çok Güzel Olacak' sloganının mimarı Berkay Gezgin tutuklandı

20:02 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni paylaşım: Saraçhane çağrısında bulundu!

17:39 - Gündem

Günün Manşetleri

Ekrem İmamoğlu 'Umut burada!' diyerek o mektubu paylaştı!

21:38 - Gündem

‘Özgürlüğüm bir gün sürdü’ diyerek duyurdu: Mehmet Türkmen’e ev hapsi!

20:39 - Gündem

'Her Şey Çok Güzel Olacak' sloganının mimarı Berkay Gezgin tutuklandı

20:02 - Gündem

Şişli'de kayyum Kent lokantalarını kapattı mı?

13:49 - Gündem

AKP'li Melih Gökçek ve Mücahit Birinci'ye tepki yağdı!

13:43 - Gündem