Sinan Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri kabul etti

Sinan Oğan, canlı yayında CHP'li Milletvekili Hasan Öztürkmen'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek karşılığında mal varlığı kazandı" ve "Seçimden 45 gün sonra lüks daire aldı" iddialarına cevap verdi.

Gündem - 2 gün önce

Sinan Oğan, canlı yayında CHP'li Milletvekili Hasan Öztürkmen'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek karşılığında mal varlığı kazandı" ve "Seçimden 45 gün sonra lüks daire aldı" iddialarına cevap verdi.

İkinci turda Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, CHP Milletvekili Hasan Öztürkmen’in açıkladığı bütün mülkleri kabul etti. CHP’li Öztürkmen, Sinan Oğan’ın seçimlerin yapıldığı 2023 yılında Ankara’da değeri 100 milyon TL’nin üzerinde arsa, arazi, malikane ve lüks konut aldığını açıklamıştı.

Sinan Oğan’ın, seçimin yapıldığı yıl mülk patlaması yaşadığını CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, tapu kayıt bilgileriyle açıklamıştı.

Öztürkmen'in paylaştığı tapu kayıt bilgilerine göre, Oğan seçimden hemen önce ve hemen sonrada, sadece Ankara'nın Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde çok sayıda arsa, arazi, malikâne ve ultralüks konut aldı. Mülklerin bugünkü değerlerinin 100 milyon TL’nin üzerinde...

Sinan Oğan bu akşam Tv100'de Kübra Par'ın programına konuk oldu. Par, Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri tek tek sordu. Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı bütün mülkleri aldığını kabul etti.

Sinan Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı bütün mülkleri aldığını kabul etti. Oğan, 100 milyonluk daireyi alma sebebi olarak ise, eski evine çarpı işareti atılmasını ve tehditler almasını gösterdi!https://t.co/ixq8sK0vHW#SinanOğan @hasanozturkmen @emrkongar pic.twitter.com/DfjNkZ06xH

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) June 30, 2024

Uzun yıllardır ticaretle uğraştığını, milletvekilliği yaptığını ve devlet görevlerinde bulunduğunu söyledi.

Hatta geçmişte TİKA'da çalıştığı dönemde maaşının 2,500 dolar olduğunu belirtti. Bu durumda bazı taşınmazlar edinmesinin normal olduğunu öne sürdü. 

Oğan, programda CHP'yi hedef almayı sürdürdü ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun seçildiği takdirde siyasi ve ekonomik kriz çıkacağı için Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldığını öne sürdü. 

"HASAN ÖZTÜRKMEN SÖYLEDİYSE DOĞRUDUR"

Öztürkmen, Oğan'ın açıklamaları üzerine sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.Öztürkmen şu ifadeleri kullandı:

“Ne dediysek o!Sinan Oğan'ın seçimin yapıldığı 2023 yılında değeri 100 milyon TL'den fazla arsa, arazi, malikane ve ultralüks konut aldığını açıklamıştık.Oğan Tv100'de Kübra Par'ın programında hepsini kabul etti! Hasan Öztürkmen söylediyse DOĞRUDUR!

Sinan Oğan, “Benim hedefim Türk Milliyetçilerini birleştirmek” diyor. Ama Oğan parselleri birleştirmiş! Açıkladığımız bütün tapu bilgilerini kabul etti.Çünkü belgeli...

Biz sadece Gölbaşı ve Çankaya ilçelerinden aldığı mülkleri açıkladık! Altını çiziyorum “SADECE”... Oğan'ın yapacağı tek şey var. Tüm malvarlığını ve edinme tarihlerini açıklasın. Hatta birlikte gidelim, kendi ve ailesi üzerine olan tüm tapu kayıtlarını ve banka hesap bilgilerini çıkartalım. Tüm Türkiye görsün. 

Ne dediysek o!Sinan Oğan'ın seçimin yapıldığı 2023 yılında değeri 100 milyon TL'den fazla arsa, arazi, malikane ve ultralüks konut aldığını açıklamıştık.Oğan @Tv100'de @kubrapc'ın programında hepsini kabul etti!Hasan Öztürkmen söylediyse DOĞRUDUR!

— Hasan Öztürkmen (@hasanozturkmen) June 29, 2024

Sinan Oğan kendisine verilen görevi de çok açık bir şekilde şu sözlerle itiraf etti: “Seçimden sonra Külliyede en çok alkışı ben aldım!”Oğan Saray'dan aldığı yeni görev doğrultusunda CHP'yi hedef almayı sürdürüyor.CHP'nin adayı bir sonraki seçimde Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak!”

Kübra Par'la Farklı Açılar programının bugünkü konuğu Sinan Oğan oldu. Sinan Oğan, Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Oğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisi hakkında iddiada bulunan CHP'li milletvekili Hasan Öztürkmen'e yanıt verdi. 

ERDOĞAN'A DESTEK KARŞILIĞINDA MAL VARLIĞI KAZANDI MI? 

Oğan, Öztürkmen'in 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek karşılığında mal varlığı kazandı" iddiaları için "Bununla ilgili açıklama yaparsam sayın Öztürkmen hangi kanallarda bu iddiada bulunduysa özür dileyeceğini söylemişti. O sözünü tutacak mı bekliyorum" açıklamasında bulundu. 

"SEÇİMDEN 45 GÜN SONRA LÜKS DAİRE ALDI" İDDİASI

Kübra Par ile Farklı Açılar'a konuk olan Sinan Oğan, Ankara Çankaya ilçesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden 45 gün sonra aldığı lüks daire için ise şunları söyledi:

"Ailem ve çocuklarım adına bazı tehditlere maruz kaldığım için daha güvenlikli bir siteye geçmem gerekiyordu. Bu nedenle bulunan 2  tane 4+1 evimi satıp üzerine biraz da para ekledim. Bu şekilde de bahsi geçen o lüks daireyi aldım" 

MİLYON DOLARLIK ÇİFTLİĞİ VAR MI?

Sinan Oğan, milyon dolarlık çiftliği olduğu iddialarına da şu yanıtı verdi:

"Şubat’ın ortalarında almışım. 100 bin imza toplamış mıydım? Yok. Aday mıydım? Çoktan adaydım da adaylık başvurusunda mı bulunmuştum? Yok. ATA İttifakı var mıydı? Yok. Benim seçimlerde %5 alacağım belli miydi? Yok"

Haftanın Öne Çıkanları

Menzil tarikatında liderin oğulları birbirine girdi!

2024-06-29 18:36 - Gündem

Mustafa Varank, özel jetle hacca gitmiş!

2024-06-23 11:47 - Gündem

İhraç edilen hakimin yazışmalarında 'Arap büyücü' detayı!

2024-06-26 07:55 - Gündem

Sinan Oğan'ın mülkleri belgelendi!

2024-06-25 14:02 - Gündem

Sinan Oğan 100 milyon TL'yi nereden buldu?

2024-06-24 21:01 - Siyaset

Ayşe Ateş, kendisine yöneltilen taciz içerikli mesajı ifşa etti!

2024-06-27 20:16 - Gündem

İmamoğlu'ndan, Ali Yerlikaya'ya sığınmacı çıkışı

2024-06-27 10:25 - Gündem

Erdoğan'dan 'Beşar Esad' açıklaması

2024-06-28 16:16 - Gündem

Şeriatçı grup Gaziantep’te Starbucks’u bastı!

2024-06-24 08:22 - Gündem

Sinan Oğan, CHP'li Öztürkmen'in açıkladığı mülkleri kabul etti

2024-06-30 09:14 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan imzasıyla kabinede iki bakan değişti

06:59 - Gündem

Bakan Özhaseki görevden affını istedi!

23:22 - Gündem

Erdoğan, Kayseri'deki olayları da muhalefete bağladı!

21:06 - Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan Doğukan Çep'e yanıt

20:24 - Gündem

Gar Katliamı'nda "İnsanlığa karşı suç"tan ceza yok!

19:01 - Gündem

Günün Manşetleri

3 Temmuz’da dev ÖTV zammı geliyor!

20:05 - Ekonomi

Türkiye-Suriye sınır hattında korkutan gerilim!

19:31 - Asayiş

Gar Katliamı'nda "İnsanlığa karşı suç"tan ceza yok!

19:01 - Gündem

Sinan Ateş davasında ilk celse bitti

10:13 - Gündem

CHP’li Öztürkmen: ‘Milliyetçileri birleştireceğim’ diyordu, parselleri birleştirmiş!

07:37 - Siyaset