?>

Tahmazoğlu ve Bakbak köyleri gezdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ile birlikte kırsal mahallelerdeki vatandaşları ziyaret etti.

Yerel - 1 yıl önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ve AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ile birlikte kırsal mahallelerdeki vatandaşları ziyaret etti.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile Gönül Belediyeciliğini en iyi şekilde ortaya koyan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, kadın ve gençlik kolları ile birlikte Damlacık, Cebeler, Gerçiğin, Sarıbaşak, Kaleboynu, Akpınar, Narlıca ve Beşkuyu kırsal mahallelerini ziyaret etti.

HER ZAMAN SAHADAYIZ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak vatandaşla her zaman bir arada olduklarını belirterek “14-28 Mayıs sürecinde bir demokrasi şöleni yaşadık. Çok farklı bir dönemdi 6-7’li masa o dönemde iş başındaydı. Ancak güç birliği yapan o masaya karşı o dönemde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’In yanında oldunuz. AK Parti olarak her zaman milletimizle iç içeyiz. Her zaman olduğu gibi milletimizin partisi olmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız da her zaman sahadalar. Böylece hem vatandaşlar hem de esnafımız taleplerini doğrudan bizlere iletebiliyorlar. Bizlerde elimizden geldiği kadar taleplerini yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 15 yıldır olduğu gibi yine Şahinbey halkına gece gündüz demeden hizmet edeceklerini belirterek “Milletvekilimiz Derya Bakbak hanım efendi, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanımız Mehmet Tiryaki, kadın kollarımız ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte köylerimizi ziyaret ettik. Şuanda çıtamız oldukça yükseldi. Bu mahallelerimizin bütün kilit taşlarını asfaltlarını tamamladık. Mahallerimize parklar yaparak içerisinde oyun, spor ve kondisyon aletleri koyduk. Ayrıca bu köylerimize halı saha ve sosyal tesislerimiz yaptık. Bu mahallelerimizin hiçbir eksiği kalmadı. Onların dualarıyla hizmet çıtamızı yükselterek arttıracağız” dedi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki AK Parti İlçe teşkilatı olarak Milletvekilleri ve Belediye Başkanları ile bilirlikle her zaman vatandaşın emrinde olduklarını ifade etti.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun kendilerine her zaman destek olduğunu çiftçilerin yanında olduğunu belirten vatandaşlar Başkan Mehmet Tahmazoğluna teşekkür ettiler.

Haftanın Öne Çıkanları

Menzil şeyhlerinin tamamına deprem konutu çıktı!

2024-02-14 10:32 - Gündem

Gaziantep'te 'Milyonlarca liralık vurgun' iddiası

2024-02-16 19:26 - Gündem

Murat Kurum, İliç'teki madenin kapasite artışına onay vermiş!

2024-02-13 19:12 - Gündem

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan oldu!

2024-02-12 11:45 - Siyaset

Yeşilçam yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti!

2024-02-17 19:35 - Magazin

Motorine bu gece büyük zam geliyor!

2024-02-12 11:09 - Ekonomi

Bahadır Erdem, İmamoğlu'na desteğini açıkladı

2024-02-14 22:50 - Siyaset

Anagold Madencilik'in sicili kabarık çıktı!

2024-02-13 19:26 - Gündem

Sinan Oğan, 1 milyon TL'ye vakıf kurdu!

2024-02-17 21:28 - Gündem

Maden faciasında 9 il 3 ülke için siyanür uyarısı!

2024-02-17 10:33 - Gündem

İlgili Haberler

Yılmaz, Dülük Mahallesi’nde moral buldu

00:00 - Yerel

Gaziantep’te 'Yeşil Dönüşüm' bilgilendirme toplantısı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de 672 çift daha sertifikalarını aldı

00:31 - Yerel

Büyükşehir'de hafta yine dolu dolu geçti

00:00 - Yerel

Şehitkamil’de Halk Günü başladı!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kızıl Goncalar son bölümde ne oldu? Yeni bölüm ne zaman?

02:38 - Gündem

Mourinho'dan muhabire sert çıkış: 'Oyuncular 12 yaşında çocuklar mı?'

02:09 - Gündem

TBMM'de Can Atalay kararının okunması: Mehmet Uçum'a göre 'milletvekilliği iade edile

01:39 - Gündem

İstiklal Caddesi'nde korkutan yangın: Bir çocuk mahsur kaldı

01:09 - Gündem

Trump'tan ilginç Paskalya Bayramı kutlaması: 'Radikal sol çılgınlar da dahil...'

21:39 - Dünya