?>

Talisca'nın temsilcisinden Galatasaray iddiası: 'Bir değil iki kez'

Fenerbahçe'nin yeni transferi Anderson Talisca'nın Türkiye temsilcisi Deniz Sarıtaç, Brezilyalı yıldızın transfer sürecini anlattı.

Spor - 3 ay önce

Fenerbahçe uzun görüşmeler sonunda Talisca transferinde mutlu sona ulaştı ve futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.Talisca'nın Fenerbahçe'ye transfer sürecini futbolcunun Türkiye temsilcisi ve sarı-lacivertlilerin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Sabah'a anlattı.

Sarıtaç'ın açıklamaları şöyle:

"Görüşmeler 3 ay sürdü. Fenerbahçe'nin ilgisi çok yoğun oldu. Sabırlı ve transferin her yönünü progesyonel bir şekilde ele aldılar. Aslanda bayağı zor bir transfer çünkü 1.5 yıl daha kontratı vardı Suudi Arabistan kulübü ile. 3 ay önce bu transfere 'Hayırlı olsun' diyen vardı. Haberler çok erken çıktı. Bu bir haftada bitecek bir transfer değildi.

Talisca, Fenerbahçe'ye hep çok sıcak baktı. İlk andan itibaren hayal kurmaya başlamıştı. İşin en basit yanı, Talisca yönüydü. Acun Bey'in de konuşmalarını es geçmemek lazım. 'Biz bir aile ilişkisi kurduk.' dedi. Tekrar Avrupa'ya dönmek onu heyecanlandırıyor. Beşiktaş işe Şampiyonlar Ligi'nde başarılara imza atmıştı aynısını Fenerbahçe'de yaşamak istiyor.

Galatasaray, transfer sürecinin son 10 gününde devreye girdi. Israrlı da bir girişim oldu. Ama Fenerbahçe öyle sıcak bir hava yarattı ki dostluk oluştu bu süreçte. Menajerlik şirketi Carlos Leite de dik bir duruş sergiledi. Galatasaray, bir değil iki kez geldi. Ama Talisca'nın aklı hiç karışmadı.

Kurduğu bir gönül bağı var. 3 tane Suudi Arabistan'dan bir de Katar'dan resmi teklif aldık. Fenerbahçe'nin verdiğinden çok daha fazla para verdiler, kabul etmedi. Mourinho, Beşiktaş döneminin ardından Talisca'yı Manchester United'a istemişti. O zaman olmadı.

Talisca kendine çok iyi bakmış. Fit bir şekilde geldi. Konsantrasyonu sadece futbola yönelik. Rap müzik onun hobisi, kişisel keyfi. Bunu yaptığı için eleştiriliyor. İnsanların başka hobileri yok mu? Mesela bir mühendis piyano çalamaz mı? Çocukluğundan beri rap müzik seven birisi zaten. Sanki öyle bir konuşuluyor ki maç saati konsere gidecek gibi!

Talisca stadı biliyor, nerede yaşayacağını biliyor, şehri biliyor. Eski takım arkadaşı Cenk Tosun, şu an Fenerbahçe'de. Brezilya'dan Fred, Diego Carlos ve Becao buradalar. Beşiktaş döneminde çalıştığı herkesi hemen aramış. Hiçbir sorun yaşamayacak."

Haftanın Öne Çıkanları

Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu’ndan Fatih Portakal’a ağır sözler: ‘Asıl hedefini açık ettin’

2025-01-29 23:39 - Gündem

5 teğmen TSK'den ihraç edildi! Teğmenlerin avukatlarından ortak açıklama

2025-01-31 19:09 - Gündem

3 gazeteci için karar verildi: 2 adli kontrol, 1 tutuklama!

2025-01-30 01:39 - Gündem

Fatih Portakal’ın ‘gözaltı’ yorumu tartışma yarattı: Şule Aydın’dan canlı yayında sert tepki!

2025-01-29 15:38 - Gündem

Galatasaray'a iki kötü haber!

2025-01-31 00:00 - Spor

Türkiye’nin ilk Atatürk anıtına saldırı!

2025-01-26 11:42 - Asayiş

Halk TV'den Kürşad Oğuz ve Suat Toktaş ifadeye götürüldü!

2025-01-29 16:38 - Gündem

İbrahim Kalın'ın önünde poz verdiği 'Türk Bayrağı' tartışma yarattı

2025-01-28 00:39 - Gündem

CHP'li vekil iddiaları doğruladı: Muharrem İnce CHP'ye dönüyor mu?

2025-01-27 00:08 - Siyaset

Takvim’de flaş ayrılık: Ergün Diler’in görevine son verildi

2025-01-29 00:08 - Yaşam

İlgili Haberler

Atina'da muhteşem zafer! Anadolu Efes'ten Panathinaikos karşısında harika geri dönüş!

00:38 - Spor

Ertuğrul Doğan'dan hakem açıklaması! 'Allah akıl fikir versin'

00:08 - Spor

Victor Valdes, İspanya 4. Lig ekibinin başına geçti

00:00 - Spor

Fenerbahçe Medicana, üçüncülük maçında 1-0 öne geçti

00:00 - Spor

Fenerbahçe'den Ali Koç açıklaması! 'Söz konusu iddialar tamamen hayal ürünüdür'

00:08 - Spor

Günün Manşetleri

İYİ Parti, 3 Mayıs Türkçüler Günü’ne hazırlanıyor

05:08 - Gündem

‘Harry Potter’ filminin müziklerini seyirciye sunan şef Timothy Henty ile konuştuk

04:38 - Gündem

İklim Kanunu teklifine tepki: Gerçek bir İklim Yasası istiyoruz

04:08 - Gündem

Ataşehir'de zafer gecesi! Fenerbahçe Beko, Paris karşısında 2-0 öne geçti!

02:09 - Gündem

Fatih Tekke'den Galatasaray açıklaması!

01:39 - Gündem