?>

Tayyar, hizmetleri yerinde inceledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

Yerel - 7 yıl önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen hizmetleri yerinde inceledi. Milletvekili Tayyar, “Şehitkamil Belediyemiz hem sosyal belediyecilik hem de çevreye verdiği önem nedeniyle hakikaten fark oluşturan bir belediyemizdir” dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla Gaziantep’te bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile beraber belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, inceleme esnasında Milletvekili Şamil Tayyar’ı yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirdi. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için 26 bin 200 metrekare alan üzerine yapılan ve içerisinde atölye binası, sera, güneş enerji santrali ve idari binanın bulunacağı alanda inceleme yapan Milletvekili Şamil Tayyar, çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

İSTANBUL, ANKARA DAHİL NÜFUS YOĞUNLUĞU FAZLA OLAN BİRÇOK ŞEHİRDE BULUNMAYAN MEKANLAR

Çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar; İstanbul, Ankara dahil nüfus yoğunluğu fazla olan birçok şehirde bulunmayan, çok sayıda entegre üretimi içinde barındıran bir tesisi incelediklerini söyledi. Şehitkamil Belediyesinin verdiği hizmetlerle fark oluşturan bir belediye olduğunu vurgulayan Milletvekili Şamil Tayyar, şunları söyledi:

“Bizim AK Partili bütün belediyeler hem Gaziantep’te hem de Türkiye’nin her yerinde örnek, model bir belediyecilik çalışması yapıyor. Bu, AK Parti’nin hem merkezi yönetimlerde hem de yerel yönetimlerdeki farkını ortaya koyuyor. Şehitkamil Belediyemiz, Gaziantep’te AK Parti belediyeciliğini daha ileri bir noktaya taşıyan belediyelerimizden birisi. Bugün belediyemizin ilçenin farklı noktalarında hayata geçirdiği önemli tesisleri gezme fırsatımız oldu. Bu hizmetlerden biri yaklaşık 26 bin metrekarelik alana kurulu Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan geniş sera alanını, üretim merkezi alanlarını, idari binayı gezme fırsatımız oldu. İstanbul, Ankara dahil nüfus yoğunluğu fazla olan birçok şehirde bulunmayan, çok sayıda entegre üretimi içinde barındıran güzel mekanları yakından inceleme fırsatımız oldu. Şehitkamil Belediyemiz hem sosyal belediyecilik hem de çevreye verdiği önem nedeniyle hakikaten fark oluşturan bir belediyemizdir. Bu sebeple başta Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere bütün ekibine teşekkür ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Çalışmaları dünya müzelerine kabul edildi

2017-12-02 08:31 - Kültür & Sanat

Ülkü Ocakları Gaziantep teşkilatı Ankara'da

2017-11-29 13:59 - Siyaset

Tayyar, hizmetleri yerinde inceledi

2017-12-04 11:44 - Yerel

Sorunların çözümünde sürü zekâsı modellenebilir!

2017-12-02 09:37 - Teknoloji

Öğrenciler domates fidesi dikti

2017-11-28 11:25 - Tarım

Akkent Kongre Merkezi'nde sona gelindi

2017-11-29 14:07 - Yerel

Ünlü isimler 'En Güzel Gülümseme' kampanyasında

2017-11-30 10:43 - Magazin

Sanko'da Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği Kursu

2017-12-03 12:25 - Sağlık

Öğrenci Toplulukları Güz Çalıştayı’nda

2017-12-01 19:12 - Eğitim

Şahin'e 'Minerva Ödülü'

2017-12-01 10:02 - Yerel

İlgili Haberler

Fedaioğlu: İstiklal Marşı’mız, bağımsızlık ruhunu yansıtan bir şaheserdir

00:00 - Yerel

Şahinbey Belediyesi gıda denetimlerini sürdürüyor

00:00 - Yerel

Şahin'den, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy mesajı

00:01 - Yerel

Büyükşehir'in iftar çadırlarına yoğun ilgi

00:00 - Yerel

Yılmaz: Şehitkamil’de her evde sıcak aş olacak!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Şırnak'ta 11 bölgeye girişler 15 gün boyunca yasaklandı

15:09 - Gündem

Şüphe üzerine durduruldular... Samsun'da 2 otomobilde uyuşturucu ele geçirildi: 5 gözaltı

14:39 - Gündem

DEM Parti Eş Genel Başkanlarından TİP’e ziyaret

14:09 - Siyaset

Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu hakkında 4 yıla kadar hapis istemi

13:58 - Gündem

Serhan Asker hakkında yakalama kararı

13:31 - Gündem