?>

Thomas Reis: 'Fenerbahçe'den önemli'

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçları öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor - 5 ay önce

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında açıklamada bulundu.

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'a konuk olacaklarını anlatan Reis, "Milli takım arasından sonra Fenerbahçe ile oynayacağımız maçtan çok daha önemli olacak. Ligde bulunduğumuz durum gayet iyi. Adana Demirspor maçından da galibiyet alarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Üst sıralarda kalıp aşağı ile puan farkını açmak istiyoruz. Adana Demirspor'un ligde son sırada olduğunu biliyorum ancak kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor. Umarım o maçtan da galibiyetle ayrılırız" dedi.

Oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu aktaran Reis, "Bugüne kadar oynadığımız karşılaşmalar çok zordu. Bazı maçlarda şansın da yanımızda olduğunu zamanlar oldu. Özellikle Göztepe maçında rakip 3-1 ödeyken 4'üncü golü atsaydı farklı bir senaryo ortaya çıkacaktı. 4-1'den sonra geri gelmek zor olacaktı, orada şanslı olduğumuz bir pozisyon vardı. Takım vazgeçmemeyi ve sonuna kadar savaşmayı öğrendi. Taraftarlarımız 3-1'den sonra almış olduğumuz sonuçtan ötürü çok mutlu olmuştur" ifadelerini kullandı.

Thomas Reis, ligde 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Her maçta yüzde 100'ümüzü vermemiz gerekiyor. Böyle gidersek puan veya puanları almanın yanı sıra rekorlar kırabiliriz. Benim için şu an bu tablo çok önemli değil. Sonuçta lig çok üzün sürecek. Önemli olan ligin sonunda neler yaptığımızdır. Önemli olan takımın başarısıdır. Ben sadece takımda bir bireyim, benim başarımdan daha çok takım olarak ne yaptığımız önemli. Ben takımıma güveniyorum, takımım bana güveniyor. Oyuncularım gayet iyi iş çıkartıyor. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta 2 maç kaybedersek eleştiriler başlayacaktır. O nedenle çok fazla çalışmamız gerekiyor. İçinde bulunduğumuz durum elbette iyi ama bunu korumamız gerekiyor. Kazandığımız 3 galibiyet var peş peşe ama ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. Kesinlikte gelmiş olduğumuz yere kolay gelmedik ama burada kalmak, buraya gelmekten daha zor olacaktır."

Haftanın Öne Çıkanları

İsrail Ordusu: Hizbullah lideri Nasrallah'ı öldürdük!

2024-09-28 12:39 - Dünya

İran'dan, İsrail'e füze saldırısı: Tel Aviv'de sirenler çalıyor!

2024-10-01 20:07 - Dünya

TBMM açılışında CHP lideri Özel, Erdoğan’ı ayakta karşıladı, Bahçeli DEM Parti ile el sıkıştı

2024-10-02 06:09 - Siyaset

Ciro Immobile'den hakem tepkisi: 'Özür diliyorum ama...'

2024-10-01 00:08 - Spor

Prof. Dr. Ufuk Akçiğit Cumhuriyet’e konuştu: 'Türkiye için bir mucize gerekiyor'

2024-09-30 05:08 - Ekonomi

Güvenli Ödeme Sistemi ikinci eldeki tüm alım satım işlemlerinde zorunlu hale geldi

2024-09-30 04:39 - Gündem

İmam hatipte 16 erkek çocuğa cinsel istismar: Müdür yardımcısı tutuklandı!

2024-10-02 18:39 - Gündem

Korku dolu anlar... Etrafa ateş açan şahıs polisi vurdu!

2024-10-01 01:08 - Asayiş

Güzellik merkezi çalışanı Zehra, gece kaldığı arkadaşının evinde ölü bulundu

2024-10-02 16:39 - Asayiş

'Nasrallah öldürüldü' mesajının ardından... İran dini lideri Hamaney'den ilk açıklama

2024-09-28 14:08 - Dünya

İlgili Haberler

İrfan Can Kahveci’den PUMA Speedcat pop-up’a özel ziyaret

00:00 - Spor

Fenerbahçe'de 3 isim ceza sınırında

00:00 - Spor

Ryan Babel'den flaş hakem itirafı! 'Bize yardım etti'

00:00 - Spor

Okan Buruk istedi, yönetim kabul etti

00:00 - Spor

Fenerbahçe'den Jose Mourinho paylaşımı! 'Biz temiziz'

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Trump’tan Zelenski’ye sert sözler: 'Birdenbire büyük adam oldu'

11:08 - Dünya

Ukrayna Büyükelçiliği'nden Erdoğan-Zelenskiy paylaşımı

09:39 - Gündem

Daltonlar suç örgütünün yöneticilerinden Sinan Memi İstanbul'a getirildi

09:38 - Asayiş

Trump ile Zelenski'nin tartışmasına Elon Musk sessiz kalmadı

06:08 - Dünya

Demirtaş'tan 'Barışın yanında olalım' çağrısı

02:38 - Siyaset