?>

Ünlüleri yasa boğan kayıp: Işık şefi Mustafa Kap, Hande Yener konseri sonrası hayatını kaybetti

Işık şefi Mustafa Kap, Hande Yener konserinin ardından hayatını kaybetti. Kariyerinde Ajda Pekkan, Gülben Ergen ve Sıla gibi ünlü isimlerle çalışan Kap, cenaze töreninde yakın dostları ve sanatçılar tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin - 4 ay önce

Birçok ünlü isimle çalışan ve sahne şovlarına büyük katkı sağlayan ışık şefi Mustafa Kap, geçtiğimiz akşam Hande Yener sahnesinde görev almıştı. Ancak Yener’in konseri sonrasında Kap, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybetti. Acı haberi eşi sosyal medya hesabından duyurdu.

BİRÇOK SANATÇIYLA ÇALIŞTI

Mustafa Kap, kariyeri boyunca Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Melek Mosso, Emel Sayın, Sıla Gençoğlu ve Ceylan Ertem gibi birçok ünlü sanatçıyla çalışmıştı. Son olarak, Hande Yener’in konserinde görev alan ışık şefi, etkinlik bittikten sonra evine döndü ve burada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Eşi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Canımın içi hayat arkadaşım her şeyim hakkın rahmetine kavuştu" diyerek acı haberi duyurdu.

SILA'DAN DUYGU DOLU PAYLAŞIM

Mustafa Kap’ın vefatını şarkıcı Sıla sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Ah be Mustafa’cığım… Ne diyeyim ben şimdi. Arkadaşlık paylaştık, yol paylaştık, sahne paylaştık, sofra paylaştık. Çok üzgünüm. Seni hep iyilikle, güzellikle, gülen gözlerinle hatırlayacağım, anacağım. Mekanın cennet olsun."

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Mustafa Kap, İhlas Marmara Evleri Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan isimler arasında Aylin Coşkun, Melek Mosso, Bengü ve Hande Yener de yer aldı. Yener, gözyaşları içinde cenazeye katıldı ve bir an olsun gözyaşları dinmedi.En son kendi sahnesinde görev alan Kap'a Hande Yener şu sözlerle veda etti:"Dünyanın en pozitif insanı, en tatlı dostu, en iyi aile babası, işinin üstadı, kalplerimizin de en sevilenisin Mustafa Kap. Seninle 5 gün önce doğum gününde bu videoda veda etmişiz, inanamıyorum. Dün gece de sahnede hep birlikteydik. Ve sonra acı haberin geldi, donduk kaldık. Mekanın cennet olsun. Nurlar içinde yat canım benim. Bütün emeklerin için sonsuz teşekkür ediyorum."

Haftanın Öne Çıkanları

Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray'a kötü haber: Oyuna devam edemedi!

2024-12-01 19:38 - Spor

Son Dakika... Çekmeköy'de polis dehşet saçtı… Tartıştığı kişilere ateş açtı: 2 ölü, 2 yaralı!

2024-12-01 21:40 - Asayiş

Manisa Basket evinde kayıp!

2024-12-05 00:00 - Spor

TFF'de Ahmet Köse'den istifa kararı!

2024-12-06 00:39 - Spor

Rahmi Koç'un bu sözleri gündem oldu: 5 kuruş bile getirmeyecek...

2024-11-29 12:09 - Gündem

Lucas Torreira'dan TFF'ye tepki: 'Sadece bize karşı yapılmış...'

2024-12-02 03:08 - Spor

Yıllar sonra mektupla anlattı: Cemaat yurdunda işkence, istismar, darp…

2024-12-03 21:38 - Gündem

Gazeteci Ayşenur Arslan'a hapis talebi

2024-12-06 03:38 - Gündem

Burdur-Antalya yolunda korkunç kaza! Kontrolden çıkan araç TIR'ın altına girdi: Yaralılar var..

2024-12-04 00:00 - Asayiş

Yatak odasında yakalandı: Kaçarken balkondan düşüp öldü

2024-12-04 21:08 - Asayiş

İlgili Haberler

Deha dizisinin yeni bölümü ne zaman yayımlanacak? Deha dizisinin yeni bölümü bugün mü?

00:00 - Magazin

Jexi filminin konusu ne? Jexi filminin oyuncuları kim?

00:08 - Magazin

Görevimiz Tehlike 4 filminin konusu ne? Görevimiz Tehlike 4 filminin oyuncuları kim?

00:00 - Magazin

Arkadaşını öldüren oyuncu Sevil Akdağ hakkında karar

00:39 - Magazin

Trafik kazası geçiren Berk Atan'ın görüntüleri ortaya çıktı!

00:09 - Magazin

Günün Manşetleri

Acun Ilıcalı'dan şampiyonluk yorumu: 'Şansımız çok zor gözüküyor'

23:39 - Gündem

Trump'tan ilginç Paskalya Bayramı kutlaması: 'Radikal sol çılgınlar da dahil...'

21:39 - Dünya

Taraftardan tepki... Ülker Stadyumu'nda 'Ali Koç istifa' sesleri

21:38 - Spor

'Kürsüye zarar verdi' gerekçesi: CHP'li Burak Erbay'a tazminat cezası

19:38 - Gündem

'Turpunan' sözü gündem olan çiftçi gençlere seslendi!

18:47 - Gündem