?>

Yerli teknoloji devi Reeder Blockchain dünyasına adım atıyor: Reecoin ile dijital dönüşüm başlıyor

Reeder, Blockchain teknolojisini kullanarak geliştirdiği Reecoin projesiyle fiziksel varlıkları dijitalleştirmeyi hedefliyor.

Teknoloji - 5 ay önce

Yerli teknoloji şirketleri arasında önemli bir konumda olan Reeder, Blockchain teknolojisini kullanarak geliştirdiği ve yasal düzenlemelere uyumlu şekilde başlattığı Reecoin projesiyle fiziksel varlıkları dijitalleştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, Reecoin’i sadece bir utility token olmaktan çıkararak Reeder ekosistemi içinde hizmet ve ürünlere kolay erişim sağlayan önemli bir araç haline getirmeyi amaçlıyor.

Şirket, aynı zamanda Web3'e geçiş yolunda stratejik adımlar atıyor. Bu proje, global pazarlara açılma hedefiyle Reeder'ın inovasyon ve teknoloji odaklı büyüme vizyonunu gözler önüne seriyor.

REEDER BIST50 GÜCÜNÜ BLOCKCHAIN İLE BIRLEŞTİREREK TOKENİZE EDİLMİŞ VARLIKLARLA YENİ YATIRIM FIRSATLARI SUNUYOR

Türk teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden Reeder, Blockchain dünyasında ses getirecek yeni bir projeye imza attı. BIST50'de işlem gören şirket, 15 yıllık teknoloji tecrübesini Reecoin projesiyle taçlandırıyor.

Fiziksel varlıkların dijital dünyaya aktarılması konusunda yenilikçi bir yaklaşım sunmayı hedefleyen Reecoin, Reeder ekosisteminde hali hazırda utility token olarak hizmet veriyor. Reeder aynı zamanda, Proje kapsamında gayrimenkul, enerji, tarım ve sanayi sektörlerindeki varlıkların tokenleştirilmesini planlıyor. Bu sayede küçük yatırımcılar, büyük projelere düşük sermayelerle katılma fırsatı bulacak.

Reeder'ın akıllı telefon, tablet ve elektrikli araç sektörlerindeki deneyimini Blockchain teknolojisiyle birleştiren bu proje, Reecoin kullanıcılarının veri güvenliğini de ön planda tutarak ulusal ve uluslararası veri koruma düzenlemelerine uygun işlem yapabilme imkânı sunmayı hedefliyor.

Şirketin uzman kadrosu, topluluk odaklı bir yapı oluşturmak için teknik altyapıyı sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Bu noktada Reecoin, kullanıcıların Reeder ürün ve hizmetlerine daha kolay erişmesini sağlayarak ekosistemi güçlendirmeyi amaçlıyor.

Reeder, bu hamleyle sadece Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirmekle kalmayıp, uluslararası arenada da söz sahibi olmayı planlıyor. Şirket, Reecoin projesiyle fiziksel dünya ile dijital ekosistem arasında sağlam bir köprü kurmayı hedefleyerek geleceğin teknolojilerine öncülük etme vizyonunu ortaya koyuyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Barış Arduç'un yeni projesi belli oldu: 'Dehşet Bey' filmiyle izleyiciyle buluşacak

2024-11-24 00:38 - Magazin

Yeşilçam’ın ünlü ismi Samim Meriç hayatını kaybetti

2024-11-24 00:08 - Kültür & Sanat

Adliye’de ‘yasak aşk’ skandalı iddiası: Hakim, savcı eşini Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı’yla yakaladı

2024-11-28 00:09 - Gündem

Teğmenlere destek mesajı paylaşmıştı... Antalya Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çağlayan açığa alındı!

2024-11-26 21:09 - Gündem

Harcamalarda meyve ve sebze yüzde 30.4 payla süt ürünlerini tahtından etti: Gıdada tufan yaşanacak

2024-11-25 04:08 - Ekonomi

1.3 milyar TL’lik ihale AKP’li adayın oldu!

2024-11-28 05:39 - Gündem

Yeniden Refahlı belediye başkanı istifa etti: 'Daha iyi hizmet verebilmek için...'

2024-11-27 19:09 - Siyaset

Özgür Özel, Filistin atkısı ile sahneye çıktı: 'Tüm dünyaya seslenmek isteriz ki...'

2024-11-28 20:39 - Siyaset

Dervişoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na 'Akşener' yanıtı

2024-11-23 16:39 - Siyaset

Engin Altan Düzyatan nasıl dolandırıldığını anlattı: 'Bu gerçek olamaz...'

2024-11-23 00:08 - Magazin

İlgili Haberler

Epic Games'in 24 Nisan'a kadar ücretsiz verdiği oyunlar

00:39 - Teknoloji

iPhone'lar için iOS 18.4.1 güncellemesi yayınlandı

00:39 - Teknoloji

OKX ve Standard Chartered öncü pilot program için işbirliği yapacak

00:38 - Teknoloji

Apple, 20. yılına özel tamamen ekrandan oluşan bir iPhone tanıtabilir

00:09 - Teknoloji

Google'dan yunuslarla konuşmak için yeni yapay zeka modeli

00:08 - Teknoloji

Günün Manşetleri

Müsavat Dervişoğlu'ndan 'Cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna yanıt

02:38 - Siyaset

Mario Lemina'dan şampiyonluk mesajı: 'Yarış falan yok...'

02:08 - Gündem

Gönül Dağı dizisinin 'Taner'i' Berk Atan trafik kazası geçirdi

01:39 - Gündem

İstanbul Valiliği, CHP'nin Filistin eylemi için seçtiği yeri uygun bulmadı

22:38 - Gündem

CHP'li eski belediye başkanı Çetin Bozkurt gözaltına alındı

21:38 - Gündem