?>

Yılmaz, projeleri yerinde inceledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kısa süre içerisinde hizmete başlayacak olan Kent Kafe ve Çamaşırhane’de incelemelerde bulundu.

Yerel - 4 hafta önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kısa süre içerisinde hizmete başlayacak olan Kent Kafe ve Çamaşırhane’de incelemelerde bulundu. Son durum hakkında bilgi alan Yılmaz, “Projelerimizle halkımızın ihtiyaçlarını giderecek, yaşamını kolaylaştıracağız” dedi.

2025’i ‘proje yılı” ilan eden Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, önümüzdeki günlerde faaliyete başlayacak projeleri yerinde gezdi. Yılmaz, Kent Kafe ve Çamaşırhane projelerinin vatandaşların hayatını kolaylaştıracağını ifade etti.

KENT KAFELER BİLGİ DÜKKANI OLACAK

Başkan Yılmaz, Gaziantep tarihinde bir ilk olacak Kent Kafe’yi gençlerin çok beğeneceğini söyledi. Yılmaz, ilkini üniversite bölgesinde açacaklarını belirterek, “Yaklaşık olarak 180 metrekarelik bir alan üzerine kuruyoruz. Özellikle üniversite öğrencilerimiz, hastanede yakını olan vatandaşlarımıza büyük kolaylıklar sağlayacak. Kent Kafe'ler çok önemli. Sadece bir kafe, restoran gibi değil, bir bilgi dükkanı olacak.  150-200 liraya satılan aynı kalitedeki bir kahveyi Allah izin verirse 30-40 liraya vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Gazikent’ten Çıksorut’a kentimizin birçok bölgesinde  Kent Kafe'leri çoğaltacağız” dedi.

ÇAMAŞIRHANE İLE ÜCRETSİZ HİZMET

Çamaşırhane projesi ile de ücretsiz bir şekilde hizmet vereceklerini anlatan Yılmaz, “Üniversite öğrencilerimiz ve ihtiyaç duyan vatandaşlarımız 120 metrekarelik alan üzerinde kurduğumuz Çamaşırhane'den ücretsiz bir şekilde faydalanacak. Toplamda 12 çamaşır, 12 kurutma makinesi ile kısa süre içerisinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacağız” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

AKP'li Melih Gökçek ve Mücahit Birinci'ye tepki yağdı!

2025-03-25 13:43 - Gündem

CHP'de Lütfi Savaş dahil 3 isimden olağanüstü kurultay kararının iptali başvurusu

2025-03-25 13:00 - Siyaset

Kayseri'de yurttaşlar kar yağışına aldırış etmeden İmamoğlu için yürüdü

2025-03-22 00:09 - Gündem

ROK: Ekrem İmamoğlu en az 6-7 sene hapiste kalacak!

2025-03-21 11:04 - Gündem

Sanatçılar İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de

2025-03-22 19:01 - Gündem

AKP’li Birinci’den skandal paylaşımlar: ‘Bir emrinize bakarız’

2025-03-21 04:05 - Gündem

Ümit Özdağ'dan İmamoğlu açıklaması: 'Selamlaştık...'

2025-03-23 23:09 - Siyaset

AKP'de ilk 'İmamoğlu' istifası... 'Devletin dini adalettir'

2025-03-24 20:39 - Siyaset

Tanju Özcan'dan sine-i millet çağrısı

2025-03-19 17:00 - Siyaset

Tüm Türkiye ayaktayken... Fahrettin Altun: Türkiye, sokağa teslim olmayacak

2025-03-22 02:38 - Gündem

İlgili Haberler

Büyükşehir'de hafta yine dolu dolu geçti

00:00 - Yerel

Şehitkamil’de Halk Günü başladı!

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, 1’inci yılında planlanan vizyon projeleri anlattı

00:08 - Yerel

Gaziantep Barosu Başkanı Bülent Duran’dan CHP’ye ziyaret

00:06 - Yerel

Yılmaz, Umut Mahallesi’nde incelemede bulundu

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

İstanbul Valisi Davut Gül, CHP'nin Filistin eylemine 'provokasyon' dedi

23:08 - Gündem

Son Dakika... Menajer Ayşe Barım hastaneye kaldırıldı!

21:09 - Gündem

CHP'nin, Filistin için Taksim'e yürüyüşüne polis müdahalesi

19:38 - Gündem

Beyazıt'tan Saraçhane'ye yürümek isteyen öğrencilere büyük abluka

17:38 - Gündem

Özgür Özel, Yozgat mitingine traktör konvoyuyla geldi!

14:31 - Gündem