?>

Zeydan Karalar: Tarih yazmaya devam edeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci kez açık ara farkla kazanan Zeydan Karalar, mazbatasını aldı ve yeni dönemdeki görevine resmen başladı.

Siyaset - 12 ay önce

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını ikinci kez açık ara farkla kazanan Zeydan Karalar, mazbatasını aldı ve yeni dönemdeki görevine resmen başladı. Başkan Zeydan Karalar, İl Seçim Kurulu’nda mazbatasını almasının ardından Adana Büyükşehir Belediye Binası’na geldi ve coşkulu kalabalığa balkondan hitap etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, 9 ilçenin belediye başkanları, milletvekilleri, siyasiler, konuklar ve Adanalıların katıldığı mazbata kutlamasında adeta bayram havası vardı.

BAŞARININ ARDINDA EMEK, ÇABA, İNANMIŞLIK VAR

Başkan Zeydan Karalar; mazbatayı Adanalılara gösterip, “Bu mazbata sizin” dedi. Büyükşehir ve 9 ilçede elde edilen başarının hep birlikte çok çalışarak geldiğini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “Mazbatamızın arkasında emek var, inanmışlık var. Halkımıza, partimize, genel başkanımıza, MYK’mıza inandık. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır’ sözünden yola çıkarak, yenildiğimiz zamanlarda bile umutsuzluğa asla düşmedik” dedi.

TARİH YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu dönem başka bir şey oldu. Halkımız ekmek, hukuk, demokrasi için oy verdi. Türkiye ittifakı da Adana ittifakı da oluştu. Seçimlerde hep birlikte tarih yazdık. Büyükşehir’i ikinci kez üst üste aldık.

Adana’da 10 belediye aldık. Tarih yazmaya devam edeceğiz. Bir sonraki seçimde bütün ilçeleri alacağız. Seyhan da Yüreğir de kalemiz oldu artık. Başarının altında yoğun emek ve çaba var. Her kesimden, düşünceden hemşehrime teşekkür ediyorum. Benim yıllar yılı kahrımı çeken eşim Nuray Karalar’a, evlatlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Zeydan Karalar, “Mübarek Ramazan Bayramı’nızı şimdiden kutluyorum. Genel seçimi kazanarak iktidar olduğumuzda her şey çok daha güzel olacak. Cumhuriyet, adalet, hukuk için Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmayacağız” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Ahmet Hakan’ın saçlarından sonra köşe yazısı da gündem oldu! 

2024-04-01 07:52 - Gündem

Leman'dan yerel seçim kapağı: Sesimi duyan var mı?

2024-04-05 09:14 - Gündem

Seçime saatler kala CHP'nin halk yürüyüşüne izin çıkmadı

2024-03-30 17:29 - Siyaset

Pınarbaşı’nda MHP’li vekil hakime küfürler savurmuş!

2024-04-03 23:06 - Gündem

Eyüp Aksu: Biz kimseyi desteklemedik, siyasete girmedik

2024-04-04 10:54 - Gündem

Erdal Beşikçioğlu, zaferini Erik Dalı'yla kutladı

2024-04-01 19:24 - Gündem

İmamoğlu’na hakaret etti, oy verenleri aşağıladı!

2024-04-03 09:41 - Gündem

Umut Yılmaz: Sakın ha kimse bizden partizanlık beklemesin!

2024-04-01 23:12 - Siyaset

Son ankette İmamoğlu, Kurum'a 7 puan fark attı!

2024-03-29 21:30 - Siyaset

Şehitkamil Belediyesi'ni 30 yıl sonra CHP kazandı

2024-04-01 01:52 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel, Erdoğan'ın başlattığı boykotu hatırlattı

23:46 - Siyaset

Muharrem İnce: Gidin teröristleri yakalayın, gençleri serbest bırakın

22:08 - Siyaset

Ali Babacan: Erdoğan ekonominin ortasına sis bombası bıraktı

21:09 - Siyaset

ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan 'Mahir Polat' açıklaması!

11:39 - Siyaset

AKP'li Adil Karaismailoğlu Özgür Özel'in kayyum iddiasına yanıt verdi: CHP'den tepki

02:09 - Siyaset

Günün Manşetleri

Avrupa'dan ABD'ye karşı misilleme hazırlığı: 'Çıkarlarımızı her zaman savunacağız

13:38 - Gündem

LGS başvuruları başladı mı? LGS başvurusu nasıl yapılır?

13:08 - Eğitim

Antalya’da dağ bisikleti coşkusu

12:39 - Gündem

İran'da nevruz tatilindeki trafik kazalarında 747 kişi hayatını kaybetti

12:09 - Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan sabaha karşı 'boykot' açıklaması

09:41 - Gündem