USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep Polisgücü gözünü Avrupa'ya dikti

Salon Süper Lig 1. Etap maçları Mersin'de oynandı. 1.Etabı Gaziantep Polisgücü 25 puanla zirvede tamamladı.

Gaziantep Polisgücü gözünü Avrupa'ya dikti
30-11-2017 09:56
Google News

Mersin Yalınayak Spor Salonunda oynanan 2017-2018 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları Mersin'de oynandı. Gaziantep, Bolu, Muğla, Malatya, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Amasya illerinden toplam 10 takımın yer aldığı Süper Lig 1.Etabı Gaziantep Polisgücü 25 puanla zirvede tamamladı. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan etap birincisi Gaziantep Polis Gücü Spor Başkanı Mehmet Kaplan ve Takım Genel Koordinatörü Celal Akarçay'ı kutlayarak 2018 de Avrupa'da katılacakları şampiyonalarda başarılar diledi.

Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçlarının sona ermesiyle Kadınlar Salon Süper Lig 1. Etap maçlarının başladığı Mersin'de hokey rüzgarı esmeye devam ederken hokey'e damgasını vuran Gaziantepli takımların ağırlığı hissedilmeye devam edildi. Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap sonucunda takımların puan durumu şöyle oluştu. Gaziantep Polis Gücü Spor 25 puanla birinci, Bolu Belediye Spor Kulübü 21 puanla ikinci, Nizip Belediye Spor Kulübü 21 puanla üçüncü, Nizip Gençlik Spor Kulübü 16 puanla dördüncü, Muğla Gençlik Spor Kulübü 12 puanla beşinci, Amasya Gençlik Spor Kulübü 8 puanla altıncı, Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü 7 puanla yedinci, Malatya Hokey Takımı 4 puanla sekizinci, Nizip Hem Spor Kulübü 4 puanla dokuzuncu olurken Osmaniye Gençlik Spor Kulübü 1 puanla onuncu oldu.  Erkekler Salon Süper Liğ 1. Etabın tamamlanmasının ardından star alan Kadınlar Salon Süper Lig 1. Etap'ta ise Gaziantep, Kahramanmaraş, Zonguldak ve Bolu illerinden 7 takım yarışıyor.

Kadınlar ve Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap müsabakaları hakkında bir değerlendirme yapan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ''Tüm amacımız hokeyi bütün ülkemizin tüm şehirlerinde oynatmak. Bu anlamda Mersin bizim için güzel bir deneyim ve başlangıç oldu. Bundan sonraki aşamalarda ise diğer lig ve şampiyonalarımızı da yurdumuzun dört bir yanında oynatmak istiyoruz. Her ilimizin her ilçemizin hokey alanında etkin olabilmesi yeni kulüp ve takımların kurulabilmesi yönünde önemli çalışmalar yürütüyoruz. Hokey sporunun okullarımızda da yaygınlaştırılması bu alandaki alt yapı sorunlarının çözümünde önemli rol oynayacaktır. 1.etap erkekler birincisi Gaziantep Polis Gücü Sporun başkan ve sporcularını kutluyorum. Gaziantep Polis Gücü Spor 2018'de gerek kızlar gerek erkekler alanında Avrupa'da önemli bir çok şampiyonaya katılacaktır. Şimdiden başarılar temenni ediyorum'' dedi.

Gaziantep Polis Gücü Spor 25 puanla 1. etap şampiyonu

Türkiye'nin yanı sıra dünya genelinde hokey alanında isim yapan ve Avrupa'da bir çok şampiyonada Türkiye'nin adının duyrulmasını sağlayan Gaziantep Polis Gücü Spor Mersin'de düzenlenen Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap'ın 25 puanla şampiyonu oldu. Hokey'in gelişmesine önemli katkılar sağlayan Gaziantep Polis Gücü Spor Başkanı Mehmet Kaplan ve Genel Koordinatörü Celal Akarçay'ı kutlayan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan Gaziantep Polis Gücü Spor 'un hokey dışında da birçok dalda önemli başarılara imza atan Anadolu'nun en önemli kulüplerinden birisi olduğunu ifade etti.

Başkan Kaplan gözünü Avrupa'ya dikti

Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap şampiyonu Polis Gücü Spor onucularını sahaya inerek kutlayan Polis Gücü Spor Kulüp  Başkanı Mehmet Kaplan Türk hokeyinin bütün dünyaya duyurulabilmesi için ellerinden gelenleri yapmaya devam edeceklerini ifade ederek kızlar alanında ki müsabakaların da Polis Gücü takımı tarafından kazanılacağına inandığını belirtti. Başkan Kaplan hedeflerinin Avrupa'da düzenlenen şampiyonalarda önemli dereceler elde etmek olduğunu da ifade ederek "Mersinde gerçekleştirilen Salon Süper Lig 1. Etap'ı erkeklerde birinci bitirdik. Sırada bayan takımımız var. Onların da birinci geleceğine inanıyorum.

Bizim en önemli hedefimiz 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında, Prag'da "Eurohockey Challenge I "  Salon Avrupa Şampiyonası. Katılacağımız bu şampiyonada önemli bir derece elde etmek istiyoruz. Ardından Kız takımımız,  18-21 Mayıs 2018  tarihleri arasında  Viyana da yapılacak olan "Açık Alan Eurohockey Challenge III" müsabakalarına katılacak. Erkek takımımız ise 18-21 Mayıs 2018 tarihleri arasında "Açık Alan Eurohockey Challenge III " müsabakalarına katılacak. Sporcularımızın başarılı olması için gerekli her türlü teknik desteği sağlıyoruz. Oyuncularımızın motivasyonu yüksek. Hepsini yürekten kutluyorum. Elde edilen her başarı Türk hokeyinin gelişmesi ve kalkınmasına önemli bir katkıdır" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü