USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Şahinbey Ampute namağlup şampiyon...

Ampute Süper Liginin bu sezonki şampiyonu Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oldu.

Şahinbey Ampute namağlup şampiyon...
05-05-2019 23:52
Google News

Ampute Süper Liginin bu sezonki şampiyonu Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı oldu. En yakın rakibi olan Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünü 3-0 mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Sezon başında yeni bir kadro ve teknik ekiple yola çıkan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sezon başından buyana hedeflediği şampiyonluğa kendi evinde Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünü 3-0 mağlup ederek ulaştı. İçeride ve dışarıda aldığı galibiyetlerle ligin korkulu rüyası haline gelen mavi beyazlı ekip en yakın rakibi Ortotek Gaziler Ampute Futbol takımı ile karşı karşıya geldi. Maçı ilk yarısını 16. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Şahinbey Ampute Futbol Takımı ikinci yarıda da üstün oynayan taraftı. Karşılaşmanın 45. Dakikasında bir kez daha sahneye çıkan kaptan Rahmi Özcan kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak güçlü rakibi karşısında takımını rahatlattı. Karşılaşmada dakikalar 51 gösterdiğinde Feyyaz skoru belirleyen golü atarak, şampiyonluğu ilan etti.

ŞEHRİMİZE ŞAMPİYONLUK GETİRDİK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Gaziantep’e ve Şahinbey’e Şampiyonluk kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Çok mutluyuz. Takımımız ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. En yakın rakibimizle aramızda 10 puan fark var. Ligin ikinci sırasındaki Ortotek Gaziler Ampute Spor Kulübünü 3-0 yenerek şampiyonluğu garantiledik. Takım oyuncularımızı, yöneticilerimizi ve kulüp başkanımızı kutluyorum. On yıldan buyana bu ligde mücadele ediyoruz. İlk defa şampiyonluk Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize gelmiş oldu. Geçen yılda Türkiye Kupası’nı kazanmıştık. Bu başarı artarak devam edecektir. Bizlere destek veren taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA BAŞ KOYMUŞTUK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, şampiyonluk için çok mücadele ettiklerini belirterek, “Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu liderliğinde şampiyonluğu kazandık. Biz bu işe baş koymuştuk ve hiçte kolay kazanılan bir başarı olmadı . Yöneticilerimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımızla tek yumruk olarak bu yolda adım adım ilerledik. Bu yürek işiydi. Sporcularımız engellerini aşarak yüreklerini ortaya koyarak, mücadele ederek şehrimize şampiyonluğu getirdiler. Engelli sporuna kim destek veriyorsa biz onların her zaman yanındayız. Şahinbey Belediyesi ve Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak engelli sporuna destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Antrenörü Halil İbrahim Köprülü şampiyonluk hedefine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirterek,  “Başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp Başkanımız Cuma Güzel’e ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Öncelikle bu tür tesisler ve yatırımlar olmalı ki içini doldurasın. Sezon başında yaptığımız konuşmalarda gördüm ki hedeflerimiz uyuşuyor ve beraber çalışma kararı verdik. Sezon planlamamızı iyi yaptık. Sezona Türkiye Kupası ile başladık. Akabinde ligimiz başladı ve zor bir sezondu. Oyun gücümüzü geliştirerek. Şampiyonluk yolunda ilerledik ve hedefimize ulaştık” dedi.

ŞAHİNBEY ÖRNEK ALINMALI

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takım Kaptanı Rahmi Özcan, Türkiye’ye örnek gösterilecek yatırımların karşılığının alındığını belirterek “Sezona Türkiye Kupası ile başladık. Lige de şampiyonluk parolası ile çıktık. Bu günde şampiyonluğumuzu ilan ettik. İki hafta sonrada bu sahada kupamızı alarak şampiyonluğumuzu tescilleyeceğiz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki, engelli spor yöneticiliği nasıl yapılır, bir kulüp nasıl idare edilir, engelli sporcu nasıl topluma kazandırılırının en büyük örneği Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü dür. Çünkü bu gün yapılan yatırım şampiyonlukla taçlandırıldı” diye konuştu

NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Şahinbey Ampute Futbol Takımı Şampiyonluk Kupası’nı müzesine götürürken kırılması zor bir rekora da imza attı. Mavi-beyazlılar 18 haftalık lig maratonunun 15. haftasında en yakın rakibine 10 puana fark atarken, namağlup şampiyon oldu.

ŞAMPİYONLUK COŞKU İLE KUTLANDI

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Şahinbey Ampute futbol Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi taraftar ile kucaklaşarak şampiyon olmanın haklı gururunu ve coşkusunu yaşadılar. 

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü