USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

201 çift daha çamaşır makinalarını aldı

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu eğitimlerine katılan evli ve yeni evlenen 201 çift, düzenlenen törenle sertifikalarını ve çamaşır makinalarını aldı.

201 çift daha çamaşır makinalarını aldı
01-08-2019 17:19
Google News

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu eğitimlerine katılan evli ve yeni evlenen 201 çift, düzenlenen törenle sertifikalarını ve çamaşır makinalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep İl Müftülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi ile birlikte yürütülen projede amaç mutlu ve huzurlu bir toplum oluşturmak. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri ve kursiyerler katıldı. Sertifika törenine katılan Uzman Psikolog Seyyid Şişman evli ve evlenecek olan çiftlere “Eş Olma Farkındalığı” üzerine konferans verdi.

EVLİLİĞİN 5 SIRRI VARDIR

Yaklaşık 10 yıldan bu yana “Evlilik Okulu Projesi”nin devam ettiğini anımsatan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Yaklaşık 10 yıldan bu yana başarı ile yürrüttüğümüz projemizden şu ana kadar 28.881 kişi faydalandı. Evlilik Okulu’na herkesin mutlaka katılması gerekiyor. Çünkü Evlilik insan hayatındaki en önemli dönüm noktalarından birisi. Eğer anlaşabildiğiniz bir eş bulabildiyseniz, dünyada cennet hayatını yaşıyorsunuz. Eğer eşinizle anlaşamıyorsanız dünyada cehennem hayatını yaşarsınız. Nikah kıyarken çiftlere her zaman evliliğin 5 sırrı var diye söylüyoruz. Bunlar sevgi, saygı, sabır, sadakat ve sorumluluk. Bu beş ana maddeye dikkat edersek, güzel bir evlilik yaşanacakcaktır.” dedi.

BİR ÇİFT DAHA UMREYE GİDİYOR

Kura ile isimleri belirlenen Merve ve Murat Mermer çifti Umreye gidecekleri için oldukça mutlu ve heyecanlı olduklarını belirterek, kendilerine bu imkânı veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü