USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

29 Ağustos Perşembe günlük burç yorumları: Bugün sizleri neler bekliyor?

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları işte günlük burç yorumları. Sizleri neler bekliyor? İşte, 29 Ağustos Perşembe günlük burç yorumları...

29 Ağustos Perşembe günlük burç yorumları: Bugün sizleri neler bekliyor?
28-08-2024 07:08
28-08-2024 18:41
Google News

Yıldızlarla ilgili önemli bir güne hoş geldiniz! Burç yorumları, sizin ve sevdiklerinizin gününüzü şekillendirecek olayları tahmin etmenize yardımcı olabilir.

29 AĞUSTOS PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç burcu ve yükselen koç burcu:

Bugün yakın çevrenizle yaşadığınız çatışmalar canınızı sıkabilir. Olaylara çok fazla takılıp düşünmeyin başka konulara odaklanın. Dürtüsel tavırlardan kaçınmanız gereken bir gün. Düşünerek hareket ettiğinizde çözüm bulabileceksiniz.

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu:

Aile gibi gördüğünüz kişilerden göreceğiniz manevi destek iyi hissettirecek sevgili boğalar. Kısa seyahatler ve eğitim konuları gündemde olabilir. Önemli kararlar alırken birkaç kez düşünmeli, duygusal kararlar almamalısınız.

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu:

Bugün ekonomik anlamda yeniliklere ve gelişmelere açıksınız sevgili ikizler. Yaşadığınız maddi sıkıntılara çözüm olacak kişilerle tanışabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Duygusal kararlar almayın. Sağlığınıza özen gösterin.

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu:

Bugün enerjiniz biraz düşük olabilir, enerjinizi yükseltecek kişilerle vakit getirmek iyi gelecektir. Dış görünüşünüzle alakalı değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündemde olabilir. Çocuklarla zaman geçirin.

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu:

Bugün birtakım belirsiz ve gizli saklı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili aslanlar. Kafa karışıklığınız sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Biraz sabır gösterirseniz problemler kendiliğinden çözülecek.

Başak burcu ve yükselen başak burcu:

Bugün kendinizi biraz hassas ve duygusal hissedebilirsiniz sevgili başaklar. Sevdiklerinizle vakit geçirebilir, geleceğinizle alakalı adımlar için ortak kararlar alabilirsiniz. Bugün tanışacağınız kişilerin ilerleyen dönemlerde hayatınıza olumlu etkileri olabilir.

Terazi burcu ve yükselen terazi burcu:

Bugün ruhsal anlamda gergin hissedebilirsiniz sevgili teraziler. Sadece ne istediğinize odaklanmalı, kendi kararlarınızı almayı öğrenmelisiniz. Bildiğiniz ve istediğiniz yolda ilerleyin ve kararlı olun. İletişim problemlerine çok fazla takılmak zaman kaybı, bunu bilin.

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu:

Sevgili akrepler, aileniz ve çocuklarınızla alakalı beklentilerinizin istediğiniz yönde karşılanabileceği bir gün. Eğitim hayatınızla alakalı yarım kalmış konuları bugün tamamlayabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden yakınlarınızdan destek görebilirsiniz.

Yay burcu ve yükselen yay burcu:

Sevgili yaylar, bugün maddi konular ve sağlık sorunları gündemde olabilir. Araştırma yapmadığınız, emin olmadığınız konulardan uzak durun. Bugün risk almak için doğru zaman değil. Önemli kararlar için birkaç gün beklemenizde yarar var.

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu:

İlişkileriniz bu aralar biraz çatışmalı olabilir. Güven vermeyen kişilerden uzak dursanız iyi ederseniz. Sorumluluklarınızdan bir süre uzaklaşmanız ve kendinizi dinlemeniz gerekiyor. Hem kariyer hayatınız hem de ailenizle alakalı konularda yeni kararlar almanız şart.

Kova burcu ve yükselen kova burcu:

Sevgili kovalar, bugün iş hayatınızla alakalı belirsizlikler can sıkıcı olabilir. Çözümsüz kalan konuları çözmek için çaba sarf etmenin zamanı değil. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayın ve uzun zamandır ihmal ettiğiniz ailenize zaman ayırın.

Balık burcu ve yükselen balık burcu:

Sevgili balıklar, bir süredir anlaşılmadığınızı hissetmek sizi yoruyordu fakat bugün duygusal bağ kurabileceğiniz insanlarla ilişki içerisinde olmak iyi hissettirecek. Yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz. Sizi gerçekten düşünen insanları kaybetmemek için çaba sarf etmelisiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Göztepe46+2
9Samsunspor46+1
10Kasımpaşa55-2
11Antalyaspor44-4
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor41-6
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü