USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

89 ruhu yeniden canlanıyor...

Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz ile Önceki Dönem CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Erol Kürdülü, beraber yaptıkları çalışmalarla halkın büyük takdirini topluyor.

89 ruhu yeniden canlanıyor...
05-10-2024 07:04
05-10-2024 16:13
GAZİANTEP
Google News
31 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi yerel seçim sonrasında da Şehitkamil İlçesi’nde ayak basmadık sokak, cadde, mahalle, sıkmadık el bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz ile Önceki Dönem CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Erol Kürdülü, beraber yaptıkları çalışmalarla halkın büyük takdirini topluyor. 
Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz ile Önceki Dönem CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Erol Kürdülü, 31 Mart yerel seçim döneminde olduğu gibi yerel seçim sonrasında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil İlçesi’nde ayak basmadık sokak, cadde, mahalle, sıkmadık el bırakmayan Yılmaz ve Kürdülü, CHP’nin Gaziantep’teki 89 ruhunu yeniden sokaklara taşıdı. 
Gece-gündüz halkın yanında olan Yılmaz ve Kürdülü, gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılaşıyorlar. Vatandaşın büyük takdirini toplayan ikiliyi görenler, CHP’nin Gaziantep’te yeniden ayağa kalktığını ve 89 ruhunun yeniden canlandığını söylüyor. 
31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir farkla Şehitkamil Belediye Başkanlığı’nı kazanan Av. Umut Yılmaz ve seçim döneminde sokaklarda gece gündüz demeden çalışan Önceki Dönem CHP Milletvekili Aday Adayı Ali Erol Kürdülü, Şehitkamil halkının nabzını tutmaya devam ediyor. 
Şehitkamil’de beraber gittikleri her yer de büyük bir sevgi seli ile karşılayan Yılmaz ile Kürdülü, hem sokaklarda hem de CHP’de 89 ruhunu yeniden ortaya çıkardı. Yaptıkları çalışmalar vatandaşın yanı sıra partililerinde büyük takdirini toplayan ikili, CHP’yi Gaziantep’te yeniden ayağa kaldırdı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü