
Beşiktaş'ın, Bodo Glimt forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Patrick Berg ile ilgilendiği iddia ediliyordu.
Norveç gazetesi Verdens Gang'in haberine göre Beşiktaş'ın Berg isteği, yalnızca ilgi boyutunda kalmadı ve siyah-beyazlı ekip ara transfer döneminde Norveçli oyuncu için teklifte bulundu.
"BUNA YORUM YAPAMAM"
Bodo Glimt oyuncusu Patrick Berg ve teknik direktör Kjetil Knutsen, Beşiktaş'ın ilgisi hakkında açıklamalarda bulundu.
Adının Beşiktaş ile anılması hakkında konuşan Berg, "Buna yorum yapamam. En azından şu an benim odaklandığım bir konu değil" ifadelerini kullandı.
Bodo Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen ise şu ifadeleri kullandı:
"İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncuların ilgi çekmesinin bir nedeni var. Çünkü sahip olduğumuz takım düşüncesi onları öne çıkarıyor. Glimt'teki her bir oyuncuyla gurur duyuyorum. İlgi görmeleri son derece doğal.
Böyle bir organizasyonda yer almanın bir parçası bu. Diğerlerinin dikkatini çekiyoruz ama bunun dışında çok fazla enerji harcamıyoruz. Oyuncuların en iyi hallerini gösterebilmesi bizim için mutluluk verici."
20 MAÇTA FORMA GİYDİ
Bu sezon Bodo formasıyla 20 maça çıkan Patrick Berg, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.