USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ağıralioğlu: AKP'de olsa büyükelçi yapılmıştı!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan hakkında konuştu.

Ağıralioğlu: AKP'de olsa büyükelçi yapılmıştı!
08-11-2021 16:28
Google News

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Lütfü Türkkan hakkında konuştu. Ağıralioğlu, "Lütfü Türkkan eğer AKP'de olsaydı, bu tasvip edilemez tavrına rağmen şimdi büyükelçi yapılmıştı." dedi.

 !#**v1249&pl=true**#! 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lütfü Türkkan'ın istifasının ardından grup başkanvekilinin bugün seçileceğini söyleyen Ağıralioğlu, Erdoğan'ın "Türkkan'ın vekilliği düşürülsün" çağrısına şu yanıtı verdi:

Bunları söylemeye hakkı olacak siyasetin çok erdemli davranması lazım. Siz müberra dinimize gariz laflarla hakaret edenlere hiçbir şey yapmayıp, avantaj kollar gibi böyle şeylere heves ettiniz mi siyasetin mücadele alanını ilkesizleştirirsiniz.

Bakara makara diyeni büyükelçi, millete hakaret edene iş adamı, sizin şahsınıza iltifat edeceğim derken dini, imanı mekaddesatı gözden çıkaran bir sürü milletvekiliniz varken sonra burada söz söyleme hakkınızı kaybedersiniz. 

Eğer Lütfü Türkkan AK Parti milletvekili olsaydı, milletine hakaret etseydi Karun kadar zengin, Mehmet Cengiz gibi, eğer inancına hakaret etseydi Egemen Bağış gibi büyükelçi yapılacaktı.

AK Parti'de millete, inanca hakaret etmenin taltif edildiği bir süreç de var. 

İYİ Parti milletvekili olur hata yaparsanız temsilde kabahat, kusur gösterirseniz bunun İYİ Parti'de bir uygulaması var. Görevden, temsilden geri plana alınırsınız. 

 !#**h33687**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü