USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Ak Parti Bölge Toplantısı Gaziantep’te gerçekleştirildi

AK Parti İl Dış İlişkiler Güneydoğu Bölge Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’nın ve 9 ilden gelen birim başkanlarının katılımıyla AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı eve sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Bölge Toplantısı Gaziantep’te gerçekleştirildi
11-05-2024 15:33
11-05-2024 15:34
GAZİANTEP
Google News

AK Parti İl Dış İlişkiler Güneydoğu Bölge Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya’nın ve 9 ilden gelen birim başkanlarının katılımıyla AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı eve sahipliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti İl Dış İlişkiler Başkanlığı Güneydoğu Bölge Toplantısında önümüzdeki döneme ilişkiler stratejiler ele alınırken gündeme ve Gazze’ye ilişkin konular da masaya yatırıldı.

Toplantıya; AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Fevzi Şanverdi, Seda Gören Bölük, AK Parti Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Zehranur Aydemir, AK Parti Dış İlişkiler Kadın Kolları Başkanı Fatma Ataseven, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Mesut Bozatlı, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

“KİMLİK DEĞİL BİRLİK SİYASETİ YAPIYORUZ”

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya toplantıda gerçekleştirdiği konuşmasında, “AK Parti kimlik siyasetini değil birlik siyasetini ve en önemlisi nefret siyasetini değil muhabbet siyasetini yapıyor. Milletimize büyük sevgiyle bağlı olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Partimiz kuruluşundan bugüne girdiği tüm seçimlerden zaferle çıkıyor, bunun nedeninde de değişim olgusu bulunuyor. AK Parti değiştikçe ve yenilendikçe güçlenen bir siyasi hareket. AK Parti daima genç ve dinamik kalan bir siyasi hareket. Kurulusundan bugüne kadar 7 genel seçim 4 yerel seçim 3 referandum 3 Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 seçime girip tamamında zafer elde eden partinin en büyük sırlarından biri kendisini yenileyebilmesidir. Partimizi zamanın ve davamızın ruhuna uygun şekilde revize ediyor, eski kalıplara bağlı kalmadan kendimizi yeniliyoruz” dedi.

Sırakaya, "Hem bölgesel hem de küresel düzeyde daha adil daha barışçıl daha demokratik bir dünya düzeninin oluşmasına katkı yapmak partimizin temel ilkesidir. AK Parti iktidarıyla birlikte balkanlardan Filistin'e, Arakan'dan Kırım’a, Somali’den Suriye'ye, Uygur Türklerinden Ahıska Türklerine, soy dağına, din dağına ve tüm insanlığa sahip çıkan tek ülke Türkiye'dir. Bunca yıl tuğla üstüne tuğla koymamış, herhangi bir hizmete imza atmamış olanların aksine asırlık hedefler yapıyor ve buna 'Türkiye Yüzyılı' diyoruz” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE ARTIK İÇE KAPALI DEĞİL”

AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, “Sözü güçlü, gücü tesirli olan Türkiye’nin daha da güçlü olmasına katkı sağlayacak önemli bir toplantı icra ediliyor. Toplantının Gaziantep’te yapılmasından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hem küresel hem de bölgesel liderlik konusunda; Kuzeyimizde Güneyimizde, Kafkaslar ‘da Balkanlar’da yaşanan tüm gelişmelerde Türkiye artık içe kapalı değil. Proaktif dış politika vizyonuyla liderlik yapıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu liderliği içeride birlik beraberliği daha güçlü, dışarıda ise küresel liderlik vizyonunda daha da güçlü yapacak. Ülkemize milletimize çok önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Bugün Filistin’de yaşanan acıya, kardeşlerimizin yaşadığı drama en güçlü desteği Türkiye ve Cumhurbaşkanımız veriyor. Biz de mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz, zalimin karşısında olmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi bir güvenlik ve istikrar adası olarak kullanmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve 9 ilden gelen katılımcıları selamlayarak toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

“HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN”

AK Parti İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi ise, “22 yıldır “Her şey Türkiye” için diyerek yola çıkan Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, izinden giden, onu hiçbir dönem ve zaman yalnız bırakmayan bir şehirdir Gaziantep. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki; AK Partimiz iktidarında Gaziantep Türkiye’nin parlayan yıldızı olmuş, sanayi bölgeleri, üniversiteleri, tarihi yönleri, gastronomisine ek olarak gerek Suriye’den gelen kardeşlerimize gerekse de asrın felaketi deprem sonrası şehrimizi güvenli liman olarak görerek ve bilerek gelen depremzede kardeşlerimize yuvasını, sofrasını ve kucağını açmış bir şehirdir. 'Hep Yeni Hep İleri' düsturuyla daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerliyor, AK Partimizin vizyonunu, adanmışlığını ve milletimize olan bağlılığınızı örnek alıyoruz. Yürüdüğümüz yolun temelinde Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın ışığı var! Gaziantep’in öyküsü Türkiye’nin öyküsüdür. Gaziantep, Kurtuluş Savaşı hatıraları, zengin tarihi ve kültürel çevresi, otoyolu, uluslararası havaalanı, tren garı, leziz yemekleri, eşsiz el sanatları, camileri, kaleleri, hanları, kastelleri, hamamları, türbeleri, kiliseleri, yaylaları, gezi ve piknik yerleri, sanayi ve ticareti ile bölgede öncü olan, Güneydoğu’nun adeta parlayan incisidir. Bu sebeple İl Dış İlişkiler Güneydoğu toplantımıza da ev sahipliğini yapmaya hak kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; “81 vilayetin hepsinde, ama en çok da Gaziantep’ten AK Parti ilham almış bir partidir.” Partimizin ilhamına mazhar olmak için il-ilçeler tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Türkiye Yüzyılına örnek olmak için, Gazi şehrimiz için, AK Partimiz için canla başla gece gündüz demeden durmadan çalışıyoruz” açıklamalarında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü