USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri sahaya indi

Meclis tatilinin hemen akabinde ara vermeden Gaziantep’in dokuz ilçesinde saha çalışmalarına başlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri sahaya indi
27-07-2022 12:59
27-07-2022 13:02
GAZİANTEP
Google News

Meclis tatilinin hemen akabinde ara vermeden Gaziantep’in dokuz ilçesinde saha çalışmalarına başlayan Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu ve Müslüm Yüksel;  ziyaretlerini sürdürüyor.

Saha çalışmaları kapsamında her gün farklı ilçeleri ziyarette bulunan ve uğradıkları her lokasyonda coşku ile karşılanan Milletvekilleri; sandık kurul üyeleri, mahalle muhtarları ve temsilcileri başta olmak üzere esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.  

Hemşehrilerimiz tarafından güler yüz, samimiyet ve teveccühle karşılanan Vekiller, vatandaşlarımızla hoş sohbetler ederek gelen talepleri değerlendirdi, çözüm yolları için kolları sıvadı. AK Parti Gaziantep Milletvekilleri ilçelerde faaliyet gösteren çalışmalar ve planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunup, açılışı gerçekleşen kurum ve kuruluşları yerinde inceleyerek, yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretleri esnasında AK Parti Gaziantep Milletvekillerine; AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, İlçe Başkanları ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü