
AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Gaziantep Şehir Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.
Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nu vekaleten İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Ahmet Karadağ, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Yazıcı, İl Bilgi ve İletişim Başkanı Suat Şahin ve teşkilat mensupları katıldı.
Ziyarette hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden teşkilat üyeleri, sağlık sektöründeki özverili çalışmalara dikkat çekti. Sağlık çalışanlarına çiçek takdim edilerek, gece gündüz demeden gösterdikleri fedakârlık ve gayretleri için teşekkür edildi.
“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN FEDAKÂRLIKLARI UNUTULMAZ”
AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ, sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için üstlendiği kritik rolü vurgulayarak, “Sağlık çalışanlarımız, insan hayatını her şeyin önünde tutarak büyük bir özveriyle görev yapıyor. Pandemi sürecinde ve sonrasında onların ne denli kıymetli olduklarını bir kez daha gördük. Onların emekleri bizler için her zaman kıymetlidir, bu özel günlerinde yanlarında olmak istedik. AK Parti olarak, sağlık alanında yapılan reformlarla ve yatırımlarla sağlık çalışanlarımızın daha iyi şartlarda görev yapabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Hizmetlerin Daha İyi Noktalara Ulaşması İçin Çalışmalar Sürecek
Ziyarette ayrıca, sağlık çalışanlarının talepleri dinlenerek, sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi adına yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti teşkilatı, sağlık sektörünün gelişimi için her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Sağlık çalışanları da bu özel günde unutulmadıkları için duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Gaziantep Teşkilatına nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.