USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

AK Parti Şehitkamil'de haftalık yönetim toplantısı

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi geçen hafta içi açıklanmıştı. Bu hafta AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler riyasetinde Haftalık 1. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Şehitkamil'de haftalık yönetim toplantısı
07-08-2024 23:35
07-08-2024 23:38
GAZİANTEP
Google News

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Listesi geçen hafta içi açıklanmıştı. Bu hafta AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler riyasetinde Haftalık 1. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Önceki Dönem Adalet Bakanı, AK Parti Grup Başkan Vekili Sn. Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Sn. Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Cuma Güzel, Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Coşkunun, heyecanın yüksek olduğu toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Güler: Başkan Vekili Abdulhamit Gül’e, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e, İl Başkanı Fatih Fedaioğlu’na, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel’e toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür ederek sözlerine başladı.

Değerli Dava Arkadaşlarım, Genel merkezimizin tensipleri, Abdulhamit Bakanımızın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımızın, İl başkanımızın ve Milletvekillerimizin desteğiyle İlçe başkanlığı görevine layık görüldük.

Yönetim Kurulumuzun huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Görevimizin ilk gününden itibaren omuz omuza mücadele edeceğimizi vurgulayarak kuruculuktan bu yana görev alan partimizin emektarlarını ziyaret ederek safları sıklaştırma çağrısı yaptık.

Bu çağrımız ile birlikte çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık.

Geçen hafta açıklamış olduğumuz Yönetim Kurulumuz inanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 94 ruhu diye ifade ettiği samimi sözlerini bizler de içimizde taşımaktayız.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım, Geri de kalan yerel seçimlerde ki eksikliklerimizi gördük. Milletimizin bize vermiş olduğu mesajı anladık.

İlçemizde yapıcı muhalefet anlayışıyla doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz. Muhalefet olarak her şeyi eleştirmek gibi bir niyetimiz asla olamaz. Kutlu davamızın amacı millete hizmettir.

Burada bir taşı bir taş üstüne koyarak hizmet edene teşekkür etmek boynumuzun borcudur.

Sayın Bakanım, Değerli Dava Arkadaşlarım, Genel iktidarın bizde olduğu bilincini unutmadan hareket edeceğiz. Şehitkamil Belediyesi üzerinden suni umut vaat edenlerin gerçek yüzünü her ortamda dile getireceğiz.

Milletimiz için yapılması gerekenleri yapacak, atılması gereken adımları hep birlikte atacağız.

Burada üzerimize düşeni en iyi şekilde gerçekleştirerek, tekrardan ilçe belediyemiz de AK Davamızın Sancağını dalgalandırmak, milletimize hizmetin devamını sağlamak için canla başla çalışacağız.

Bu çalışmaları yaparken partimizin başta büyüklerinin, emektarlarının ve dava kardeşlerimizin her türlü desteğine, fikirlerine ve duasına talibiz.

Çünkü gün bir olma günüdür; saflarımızı sıklaştırarak omuz omuza mücadele etme günüdür.” diyerek sözlerini sonlandırdı. Toplantı da açıklamalarda bulunan Abdulhamit Gül: İsmail Başkanımız bizim için çok değerli kendisi çalışkan bilgili bir ekip kurmuş İnanıyorum ki bu kadroyla Şehitkamil’de tekrardan AK Parti rüzgarını estirecektir. Seçimler milletin bize bir ödevidir. Bizler dersimize iyi çalışacağız. Hep birlikte milletimizin gönlüne girerek çalışacağız. İlçe Başkanımızın talepleri doğrultusunda bizler de üzerimize düşen ne olursa kendisine destek olmaya devam edeceğiz. Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: İsmail Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Hep birlikte daima ileri diyerek 23 yıllık AK Davamızı en iyi yerlere taşımak için sokak sokak , kapı kapı dolaşarak çalışacağız. Liderimizin Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daima ileri diyerek hedeflerimize ulaşmak için çabalayacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü