USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AKP ve Arşivler Unutmaz...

Değerli okuyucularım her defasında haktan hukuktan adaletten bahsediyorum.

AKP ve Arşivler Unutmaz...
08-09-2019 17:21
Google News

Değerli okuyucularım her defasında haktan hukuktan adaletten bahsediyorum. Adaletin, hukukun herkese lazım olduğunu, bugün güç bende mantığıyla hareket edip, benden olan dostum, olmayan düşmanımdır mantığıyla hukuku hukuksuzluk noktasında yaptırım organı olarak görmemek gerektiğini her defasında haykırıyoruz.

Gelelim AKP’nin PKK ile mücadele noktasında ki serüvenine, bakalım kurulduğu günden bu yana PKK ile nasıl bir mücadele vermiş zihinlerimizi canlandırmak için bir kez daha hatırlayalım 2002-2019 yılları arasındaki yaşanan süreci:

PKK'yla Oslo'da gizli gizli masaya oturup, Kandil'le pazarlık yapan AKP,

PKK 'yı tanık, TSK'yı sanık yapan AKP,

Kamu kurum ve kuruluşlarından TC'yi kaldıran AKP,

Çapulcu Barzani'yi kendi kongresinde onur konuğu olarak ağırlayan AKP,

Yine kendi kongresinde Barzani’yi Türkiye seninle gurur duyuyor diye alkışlatan AKP,

Çapulcu Barzani için’Ankara'ya İstanbul'a Kürdistan bayrağı diktiren AKP,

“barutun kokusu düştü burnuma, dört bir yanı istiyorum dibinden patlatayım, tutmak istiyorum Kürdistanımı” diye türküler söyleyen Şivan Perver'e “barış güvercini”ymiş gibi gösterip Diyarbakır’a getirtip megri megri çağırtan AKP,

Bitmedi, üniformalı teröristleri Habur'da havayi fişeklerle karşılatan AKP,

Bitmedi, şehit babasına hapis cezası verdirten AKP,

Bitmedi, şehit anasını hapis cezasıyla yargılatan AKP,

Bitmedi, gazilerin protezlerine haciz gönderten AKP,

Bitmedi, ABD'nin garnizon devletine, takvimde başka gün kalmamış gibi, tam 29 Ekim'de, tam Cumhuriyet Bayramı'nda, topuyla füzesiyle bayrağıyla, Türkiye topraklarında resmigeçit yaptıran AKP,

Yine, Türkiye üzerinden Türkiye'yle alay ede ede Kobani'ye geçen peşmerge güçlerinin yediği lahmacunun parasını bile AKP İstanbul il başkanlığına ödeten AKP,

“Öcalan'ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz” diyen, “Öcalan'la direkt diyalogumuz var” diyen, “Kandil'le irekt görüşülmesini arzuluyorum” diyen kim Akp'nin başbakan yardımcısı,

“Görüşmeler aracı ülkelerle yapılıyordu, aracıları aradan çıkardık, Ak Parti kendisi görüşüyor” diyen kim? Akp'nin içişleri bakanı.

“Sayın Öcalan demeyi, posterini taşımayı, Pkk bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık, cezalarını erteledik” diye övünen, “Abdullah Öcalan oruç tutardı, camiye giderdi, namazında niyazında çocuktu, kandırıldı, kurban edildi” diyen kim? Akp'nin Tbmm başkanı.

“Pkk'ya katılanlar benim canım ciğerim” diyen kim? Akp'nin milletvekili.

“Pkk seçime girsin ve seçilsin, Öcalan şanstır” diyen kim? Akp'nin milletvekili.

“Öcalan, Türkiye'nin reel politiğini sağlıklı değerlendiriyor, yaklaşımı pozitif” diyen kim? Akp'nin adalet bakanı.

“Abdullah Öcalan kadar ilkeli olun” diyen kim? Akp'nin spor bakan yardımcısı.

“Öcalan Türkiye'nin önünü açıyor” diyen kim? Asrın liderimizin ekonomi başdanışmanı.

“Türk yoktur” diyen kim? Akp'nin genel başkan yardımcısı.

“Öcalan demokrasiye katkı sağlıyor” diyen, “bağımsız Kürdistan için silah kullanabilirsiniz” diyen kim? Akp'nin milletvekili.

“Öcalan'ın olayları okuma kabiliyeti var, tecrübesi var, düşünceli ve hassasiyet sahibi” diye öve öve bitiremeyen, “Öcalan kendisi için bir şey istemiyor” diyen kim? AKP'nin başbakan yardımcısı.

Murat Karayılan'ın basın toplantısını Kandil'den canlı yayınlayan kim? AKP'nin Anadolu Ajansı.

Kandil'de Murat Karayılan'ın yanına sırayla oturarak, sırıta sırıta hatıra fotoğrafı çektiren, Murat Karayılan hakkında “çatık kaşlı olacağını düşünmüştüm, halbuki sohbet boyunca gülümsüyor, kariyer hırsı yok, bir lokma bir hırka, saygılı, kültürlü, bilimsel konuşuyor” diye döktüren kim? Akp'nin medyası.

PKK açılımı yapılırken, PKK'ya yukarıdaki övgüler düzülürken, Atatürkçü subaylar asrın iftirasıyla hapse tıkılırken, Atatürkçü subaylar kahırdan canına kıyarken, Atatürkçü subayların yerine fetocu subaylar monte edilirken, fetocu olduğu tescilli cemaatçiler AKP hükümetinin isteği ve imzasıyla amiral ve general yapılırken… Türk Silahlı Kuvvetleri'nin namuslu, yurtsever, Atatürkçü kadroları hakkında “ahlaksız, rezil, vatan haini, millet düşmanı, kalleş, tecavüzcü, pespaye, kepaze, tiksiniyorum, iğrenç, katil, cani, suç şebekesi, kafatasçı, namussuz, zalim, lekeli, utanmaz, onursuz, çürümüş, sefil, köle tüccarı, çarpık, yamuk, sakat, kanunsuz, lanetli, terbiyesiz, din sömürücüsü, beyinsiz, ahmak, salak, korkak, yüreksiz, mezhep kışkırtıcısı, iftiracı, kaypak, suçlu, sahtekar, mafya, çete, kirli tertip, şaşı, kör, bombadan tehlikeli, gırtlağına kadar çamura batmış, Yunan ordusu gibi, Sırp katillerinden farksız, Patagonya ordusunun zavallı generalleri, Türkiye bağırsaklarını temizliyor, Allah'ın evini bombalayacaklar, dinsizler” diye yazan kim? AKP'nin medyası.

Açılım sürecinde, bile bile PKK'ya göz yuman, TSK'nın operasyon taleplerine izin vermeyen, engelleyen kim? AKP'nin valileri.

“Pkk terör örgütü değildir, kendi topraklarında politik harekettir” diyen kim?

AKP'nin milletvekili.

“Yolda gördüğüm çobanla konuştum, çözüm süreci sayesinde hayvanlarının yüzünün güldüğünü söyledi, çözüm sürecini hayvanlar bile anlamış ama bazı insanlar anlamıyor” diyen kim? AKP'nin milletvekili.

“Öcalan nadir insanlardan birisi, çok prestijli, karizmatik, gerçekten bir rehber ve lider” diyen kim? AKP'nin akili.

“Bakın ben garanti veriyorum, ülke bölünmeyecek, bölünme olduğu zaman gelin benim yakama yapışın” diyen kim? AKP'nin akili.

“Ulus devlet bizim başımızda Allah'ın belasıdır, Türk üst kimliği bölücüdür, Öcalan'ın eli rahatlatılmalı” diyen kim? AKP'nin akili.

“Ulus devlet ayrıştırıcıdır” diyen, “ulusçulukla hesaplaşma zamanı geldi” diyen, “Kobani'ye selam ediyorum, Kobani'deki kardeşlerimin alnından öpüyorum” diyen kim? AKP'nin başbakanı.

Apo'nun AKP'ye oy isteyen mektubunu bütün Türkiye'ye servis eden kim? Akp'nin Anadolu Ajansı.

AKP'ye oy isteyen Osman Öcalan'ı devletin televizyonunda ekrana çıkaran kim? AKP'nin TRT yayın organı

Şimdi soruyorum AKP’nin üst düzey kurmaylarına PKK ile kendiniz istişareler yaparken legal, bir başkası yapmadığı halde sadece ve sadece düşüncelerini özgür ve demokratik platformda hukuk çerçevesinde dile getirdiği zaman illegal öyle mi? Örnek mi istiyorsunuz Eren Erdem, Canan Kaftancıoğlu.

Sayın Erdem ve Sayın Kaftancıoğlu, sizin barış elçileri olarak Mustafa Kemal’in bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne soktuğunuz köpekler gibi havlattığınız PKK’lı Şivan Perver’den de mi kötü?

Yine PKK’lı çapulcuyu Ankaranın göbeğinde sözde paçavra Kürdistan bayrağı diye semalara çektirdiğiniz Barzani’den de mi kötü?

TRT’de bebek katili Öcalan’ın kardeşini eşekler gibi anırttığınız Osman Öcalan’dan da mı kötü?

Yapmayın, etmeyin yazıktır günahtır, dedim ya hukuk birgün hepimize lazım olan yüce bir değerdir. Hukuka bağlı kalalım hukuka sahip çıkalım, hukuku kendi ikballerimiz için devletin gücünü arkamıza alıp hukuksuzca kullanmayalım.

 !#**m367**#! 

 !#**m366**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü