USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Apple'ın yeni takip cihazı ne zaman piyasaya sürülecek?

Apple AirTag 2'yi 2025 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor. Yeni cihazdan hangi özellikleri getirmesi bekleniyor?

Apple'ın yeni takip cihazı ne zaman piyasaya sürülecek?
10-10-2024 06:08
Google News

Apple ilk nesil AirTag'i 2021 yılında duyurdu. İkinci nesil AirTag'in ne zaman tanıtılacağı ise bilinmiyordu ancak gazeteci Mark Gurman'a göre 2025 yılında AirTag 2 duyurulacak. İşlemcisini güncellemeyi planlayan Apple, cihazın konum takibini daha iyi yapabilmesi için iyileştirmeler yapacak.

Tasarımın da değişmesi beklenen AirTag için yeni özellikler de gelecek. Ancak şu anda bunların ne olacağına dair net bilgiler yok.

AirTag eşyalarınızı bulmayı oldukça kolay bir hale getiriyor. AirTag'i en çok kaybettiğiniz eşyanıza ya da evcil hayvanınızın tasmasına takabilirsiniz. Cihazı kaybolmasını istemediğiniz eşyanıza taktıktan sonra Bul uygulamasıyla eşyaları bulabilirsiniz.

Öte yandan AirTag yakındaysa Tam Konum Bulma özelliğiyle iPhone’u doğrudan ona yönlendirebiliyor. Ultra Geniş Bant teknolojisi sayesinde AirTag ile aranızdaki mesafeyi ve hangi yöne gitmeniz gerektiğini görebiliyorsunuz.

AIRTAG NASIL ÇALIŞIYOR?

AirTag, Bul ağında yer alan yakındaki aygıtların algılayabildiği güvenli bir Bluetooth sinyali yayıyor. Bu aygıtlar AirTag’inizin konumunu iCloud’a gönderiyor, kullanıcılar da Bul uygulamasını açarak AirTag’inin nerede olduğunu haritada görebiliyor. Tüm bu süreç, gizliliğinizi korumak için anonim ve şifrelenmiş olarak gerçekleşiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü