USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aslı Baykal: Berat Albayrak Türkiye'nin önüne çok büyük bir yol açtı

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında paylaşım yaptı.

Aslı Baykal: Berat Albayrak Türkiye'nin önüne çok büyük bir yol açtı
23-08-2024 19:38
23-08-2024 19:45
Google News

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, 8 Kasım 2020 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla 2018'den beri sürdürdüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Berat Albayrak hakkında paylaşımda bulundu.

"2017'de sondaj gemisi alarak derin deniz sondajında dışa bağımlılığı kaldırdı" diyen Baykal, Albayrak'ın Türkiye'nin önüne çok büyük bir yol açtığını söyledi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Baykal şunları söyledi:

"Ortalıkta ana muhalefet kalmadığına göre bari ülkemizin doğal gaz yolculuğuna bakalım

Algı operasyonuna güzel bir örnek olarak incelenebilecek, iç-dış kaynaklı çok büyük saldırılara maruz kalan ve sonunda görevinden ayrılan Berat Albayrak Türkiyenin önüne çok büyük bir yol açtı

Berat Albayrak 2017de sondaj gemisi alarak derin deniz sondajında dışa bağımlılığı kaldırdı ve ülkemizin kaynakları ile doğal gaz arama çalışmalarını başlattı

Doğal gaz rezervi bulundu dendiği zaman dalga geçildi, seçim çalışması dendi

Günümüzde doğal gaz sondaj gemileri ve sismik araştırma gemileri ile günlük 6 milyon metreküp doğal gaz üretiliyor ve doğal gazda dışa bağımlılık kalkıyor

Vizyon sahibi insanlar ancak ülkemizi ileri götürebilir, saldırılara uğradıkları zaman onlara sahip çıkmak sanıyorum hepimizin görevi."

"HER VATANSEVERİN İNANMASI GEREKİR"

Baykal gelen tepkiler üzerine bir paylaşım daha yaparak, "Hatta Albayrak aya gideceğiz demiştir ve sonsuz dalga geçilmiştir. Bu da yalnızca dalga geçenlerin vizyonsuzluğu olabilir diye düşünüyorum" dedi.

Gelen yorumlar üzerine bir açıklama mesajı atıyorum. Doğal gazı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının çıkardığını biliyorum. Karadeniz'de açılan Sakarya Kuyusundan çıkarılıyor.
Günlük miktarı açıklanan dışında öğrenme şansım yok.
Çıkan doğal gazı görme şansım hiç yok.
Bu konuda…— Aslı Baykal (@asliibaykal) August 23, 2024

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü