USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Gazeteci Atilla Karaduman'ı sonsuzluğa uğurladık...

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gaziantepli usta gazeteci Atilla Karaduman, son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Atilla Karaduman'ı sonsuzluğa uğurladık...
21-07-2024 19:26
21-07-2024 19:56
GAZİANTEP
Google News

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gaziantepli usta gazeteci Atilla Karaduman, son yolculuğuna uğurlandı. Duayen gazetecinin cenaze törenine, hem protokolün, hem siyaset dünyasının, hem de basın camiasının düşük seviyedeki katılımı ise tepki çekti.

Önceki gün Balıkesir'de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren gazeteci Atilla Karaduman'ın cenazesi ailesi tarafından Gaziantep'e getirilerek Şireci Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Törene, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Emek Partisi Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, AKP İl Başkanı Fatih Fedaioğlu, merhum Karaduman'ın ailesi, dostları ve çok az sayıda basın mensubu katıldı. 

Gazikent27 ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Fotoğraf açıklaması yok.

Atilla Karaduman Kimdir?

Atilla Karaduman, uzun yıllar boyunca Milliyet Gazetesi’nin Gaziantep temsilciliğini yapmış, bölgede saygın bir gazeteci olarak tanınmıştı. Kariyeri boyunca pek çok önemli habere imza atmış ve mesleğine olan bağlılığıyla bilinen bir isimdi.

Fotoğraf açıklaması yok.

Karaduman, 69 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Bir süredir Balıkesir Altınoluk’ta sakin bir yaşam süren Karaduman, burada sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Fotoğraf açıklaması yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü