USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Atletico Madrid maçında oynayacak mı? Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu yanıtı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında kendi sahasında Atletico Madrid'i konuk edecek Benfica'da teknik direktör Bruno Lage maç öncesi konuştu. Lage, Kerem Aktürkoğlu'nun yedek kalıp kalmayacağı hakkındaki soruya, Bu şart değil. Di Maria'yı sol kanada koyarsam zaten yapıy?

Atletico Madrid maçında oynayacak mı? Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu yanıtı!
01-10-2024 05:38
01-10-2024 19:45
Google News

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Lage, "En önemli şey rakibimizi nasıl yeneceğimizi bilmek. Farklı pozisyonlarda farklı durumlar yaratabilecek iyi bir kadromuz var" dedi.

Bruno Lage

KEREM AKTÜRKOĞLU YEDEK Mİ?

Maç öncesi kadroyla ilgili kafasındaki şüpheyi de söyleyen Lage, "Tek şüphem Di Maria'yı nerede oynatacağım. Sağda mı, solda mı çünkü birebirde çok güçlü bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam, Di Maria'yı solda kullanması durumunda Kerem Aktürkoğlu'nun yedek kalıp kalmayacağına yönelik gelen sorunun ardından, "Bu şart değil. Di Maria'yı sol kanada koyarsam zaten yapıyı değiştirmiş olurum ama yine de bunu düşünmemiz gerekiyor. Ben sadece bu maçta onların en iyi versiyonlarının sahada olmasını istiyorum" dedi.

Benfica, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında çarşamba günü sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü