USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Aydın Yılmaz’dan aşı çağrısı…

Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yılmaz, tüm vatandaşların bir an önce covid 19 aşılarını tamamlamaları gerektiğini ifade ederek çağrıda bulundu.

Aydın Yılmaz’dan aşı çağrısı…
20-08-2021 14:51
Google News

 

Hasta ve Hasta Yakınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Yılmaz, tüm vatandaşların bir an önce covid 19 aşılarını tamamlamaları gerektiğini ifade ederek çağrıda bulundu.

EN ÖNEMLİ, EN ACİL İŞİMİZ “AŞI”

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada şöyle konuştu: “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatımızı geleceğimizi düzenimizi alt üst eden bu bela hastalıktan korunmanın ve tek ve en etkili çözüm yolu  aşı olmaktır. Tüm dünyanın sorunu haline gelen yaşam engelini hep birlikte aşmak zorundayız. Temizlik maske ve mesafe ilkelerini hayatımızın merkezine yerleştirmeliyiz. Hem kendi aşılama takvimimizi hem de çevremizde aşı olmayan vatandaşlarımızı uyararak onların aşı olması konusunda teşvik etmeliyiz. En öncelikli ve en önemli işimiz aşı olmak ve aşı olmayanları uyarmak olmalıdır. Bilelim ki elimizdeki aşılardan herhangi birini yaptırmak ülkemiz için vatandaşlık dünyamız için ise insanlık görevidir.

YENİ VARYANTLARIN ÖNÜNE AŞILAMA İLE GEÇİLEBİLİR

Ülkemizde ve tüm  dünyada uygulanan aşıların bilimsel süreçlerden geçirilerek onaylanmış güvenirliliğinden emin olunarak uygulanmaya başlanılmıştır. Bu güne kadar Dünyada 5 milyara yakın doz aşı uygulanmıştır. Toplumsal bağışıklık için en az %80-90 gibi bir aşılama oranına ulaşılması gerekmektedir. Hastalığın yayılması yavaşlatamadığımız sürece  yeni varyantlar ortaya çıkmaktadır. Bu nedenden dolayı ortaya çıkan  yeni varyantların tek ve en etkili yolu olan  aşılama ile mümkündür.

COVİD-19 GEÇİRDİYSENİZ DAHİ YİNE DE AŞI OLUN

Daha önce Covid-19 geçirdiysenizdahi  yine de aşı olmak zorundasınızHiç şüphe yok ki, Covid-19'dan kurtulan bir kişinin aşılanmasının hem bağışıklığın miktarını hem de genişliğini artırmakta ve Böylelikle yalnızca virüsün ilk haline karşı değil tüm varyantlarına karşı da korunmuş olursunuz. “

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü