USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Bankam Atık, çocukların yüzünü güldürüyor...

55 yaşındaki Sevgi Fidan, biriktirdiği atıkları Şahinbey Belediyesi’nin Bankam Atık noktalarına götürüp, çocukların yüzünü güldürüyor.

Bankam Atık, çocukların yüzünü güldürüyor...
08-07-2024 20:39
08-07-2024 20:40
GAZİANTEP
Google News

55 yaşındaki Sevgi Fidan, biriktirdiği atıkları Şahinbey Belediyesi’nin Bankam Atık noktalarına götürüp, çocukların yüzünü güldürüyor.

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Bankam Atık noktalarına biriktirdiği atıkları götüren 55 yaşındaki Sevgi Fidan, getirdiği atıklar karşılığında aldığı futbol, voleybol ve basketbol toplarını çocuklara hediye ediyor. Şahinbey Belediyesi’nin Bankam Atık Projesi kapsamında atık kartonlarını getiren Fidan futbol ve basketbol topları alıyor. Aldığı bu topları ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırarak farkındalık oluşturuyor.

ÇOCUKLAR MUTLU OLUNCA BENDE MUTLU OLUYORUM

Bankam Atık noktalarının kurulduğu günden bu yana sürekli çocuklara top dağıttığını ifade eden Sevgi Fidan, “Bankam Atık Projesi açıldığı günden beri bu uygulamayı yapıyorum. Çocukların mutlu olması beni çok mutlu ediyor. Çocuklar benim yolumu bekliyor. Yanlarına gittiğimde Sevgi teyze diyerek bana sarılıyor. Bu durumdan çok memnunum. Metal tenekeler, karton ve kitap gibi birçok atık biriktiriyorum. Bu biriktirdiğim atıkları götürüyorum. Topları alıp çocuklara dağıtıyorum. Kendimi bu duruma adadım. Gaziantep’in her semtine dağıtıyorum. Bu zamana kadar 55 top dağıttım. Atıkları biriktirip, bu uygulamayı yapmaya devam edeceğim. Benim bu uygulamayı yapmaktaki tek amacım çocukların mutlu olması. Ailemde bu durumdan çok memnun. Atık eşya çok olduğu zaman eşimle götürüyoruz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ ONU GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLUYOR

Mahalle sakinlerinden Bediha Fidan, Çocukların Sevgi hanımı görünce çok mutlu olduğunu belirterek; “Çocuklar çok seviniyor. Çocuklar için çok güzel bir duygu. Topu aldıktan sonra çok mutlu oluyorlar. Sevgi hanımın yolunu bekliyorlar. Kendisi mahallemizdeki çocuklara top hediye ediyor. Sadece çocukları değil yaptığı bu hareketle bizleri de sevindiriyor” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü