USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Kırgöz’den ikametgah çağrısı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz kente yerleşip konut sahibi olan vatandaşlara birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda çağrıda bulundu.

Başkan Kırgöz’den ikametgah çağrısı
15-08-2024 12:09
Google News

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, kente yerleşip konut sahibi olan vatandaşlara birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda çağrıda bulundu. “Hedef 50 Bin!” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında kentteki tüm billboardlara afişler asılırken yazlık sitelerde el ilanları dağıtılmaya başlandı. Sosyal medya hesaplarından da paylaşımlar yapıldı.

Dikili’de hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Başkan Kırgöz, “Son verilere göre Dikilimizin nüfusu 48.417. Ancak özellikle yaz döneminde yazlık site dediğimiz ikinci konutlarda oturan yurttaşlarımızın kentimize gelmesiyle birlikte nüfusumuz 350 bini buluyor. Güzel Dikilimize daha iyi, daha verimli hizmetler sunabilmek amacıyla ‘Hedef 50 Bin!’ kampanyasını başlatarak konut sahibi olup kentimize yerleşen yurttaşlarımıza birinci ikametgahlarını Dikili’ye taşımaları konusunda çağrıda bulunuyoruz. Nüfusumuz 50 bine ulaştığında imkanlarımız daha da artacak. Hep beraber ilçemizi hak ettiği konuma taşımız olacağız. Kazanan Dikilimiz olacak” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü