USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Başkan Yılmaz'dan Milli Eğitim Müdürüne yanıt

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, okulların temizliği ile ilgili çağrısına yerel bir gazetede yanıt veren Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılıç’a tepki göstererek yeni bir çağrıda bulundu.

Başkan Yılmaz'dan Milli Eğitim Müdürüne yanıt
20-10-2024 21:14
20-10-2024 21:23
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, okulların temizliği ile ilgili çağrısına yerel bir gazetede yanıt veren Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılıç’a tepki göstererek yeni bir çağrıda bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılıç’ın “Şehitkamil’de 399 tane okul var. Eğer başkan bunların tamamına personel gönderecekse kabulümüz. Öyle 10 okulu temizlemekle okulların tamamını temizlemiş olmazsınız” sözlerine yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Milli Eğitim Müdürü Kılıç’a tepki gösteren Başkan Yılmaz, “Bu memleketin sizden beklentisi temizliği bile beceremediğinizden dolayı istifa etmenizdir. Benim işçilerim hazır, siz istifa edecek misiniz?” dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, CHP İl Sekreteri Hanifi Kaplan, Nizip İlçe Başkanı Murat Alagöz, CHP il yöneticileri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte kamera karşısına geçerek açıklamada bulundu.

399 tane okulu yarın temizleyecek tüm ekibinin hazır olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz’ın açıklaması şöyle:

“SENİN OKULLARINI MÜDÜRLER, ÖĞRETMENLER TEMİZLİYOR”

İl Milli Eğitim Müdürü bize cevap vermiş. Bizim söylemek istediğimiz şey şu; Bakanlık herşeye yetişemeyebilir. Biz bu devletin bir parçasıyız. Biz de yardımcı olabiliriz. Biliyorsunuz on gün önce okulları temizleme isteğimizi ilettik. Sonra Milli Eğitim Müdürü ile görüştük. Fakat aradan on gün geçtikten sonra sayın Milli Eğitim Müdürümüz bir gazetede hakkımda beyanda bulunuyor. Sevgili müdürüm okullar pis, sen neyi dert ediyorsun? Sen bunu dert edeceğine atanamayan öğretmenlerin derdine düş. Senin okullarını müdürler, öğretmenler temizliyor. Bunun derdine düş. Veliler, öğretmenler bu okulları temizliyor. Tuvaletler leş gibi, size videoları gösterdik. Hiç mi alınmadınız bundan da benim okulları temizleme isteğimden alındınız.

“399 TANE OKULU YARIN TEMİZLEYECEK TÜM EKİBİM HAZIR.”

Sayın müdürüm memurlar işini yapacak. Siyasette bana cevabı siz değil, milletvekilleriniz, il başkanınız, belediye başkanlarınız verecek. Bu okullar pis diyorsak, herhalde bunu size iftira atmak için söylemiyoruz. Beyanınızda, ’10 tane okul değil de sıkıyorsa 399 tane okulu temizle’ demişsiniz. Ben Şehitkamil Belediye Başkanı olarak, 399 tane okulu yarın temizleyecek tüm ekibim hazır. Sizin yapmanız gereken işi Şehitkamil Belediyesi olarak biz yapacağımızdan dolayı ben bu dilekçeyi yarın vereceğim. Bu memleketin sizden beklentisi temizliği bile beceremediğinizden dolayı istifa etmenizdir. Benim işçilerim hazır, siz istifa edecek misiniz?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü