USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kaç yaşında?

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, evinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Peki, Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kaç yaşında, nereli?

Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kaç yaşında?
01-08-2024 00:08
Google News

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz bilinmeyen bir neden dolayısıyla tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Peki, Bedirhan Şener kimdir? Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener kaç yaşında, nereli?

BEDİRHAN ŞENER KİMDİR?

Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, Sivas İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü’nden mezun oldu.

Akademik kariyerine, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne bağlı Bolu Sevk ve İdarecilik Yüksekokulu’nda araştırma görevlisi olarak başlayan Şener, Gazi Üniversitesi’nde Maliye Teorisi alanında doktorasını tamamladı.

Bedirhan Şener, Gazi Üniversitesi Bolu İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde dekan yardımcılığı görevini üstlendi. Ayrıca, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde öğretim üyeliği yaptı ve Maliye Bakanlığı’nda gelirler kontrolörü olarak görev aldı. 

BEDİRHAN ŞENER NEDEN LEYLA ÇETİNER'İ ÖLDÜRDÜ?

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında Ankara'da ikamet ettikleri Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olay sırasında Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i silahla rehin aldı.

Bunun üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi.

ABDÜLLATİF ŞENER'DEN İLK AÇIKLAMA

Sözcü’ye konuşan Abdüllatif Şener, iddiaların asılsız olduğunu ve eşinin hayatta olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesinin olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü