USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Büyük Beden Tunik

Modaya uygun spor giyim ürünleri arasında bulunan parçalardan biri de tuniklerdir.

Büyük Beden Tunik
03-12-2019 19:09
Google News

Modaya uygun spor giyim ürünleri arasında bulunan parçalardan biri de tuniklerdir. Cep kısımları, dirsek kollar, işlemeli payetler, gömlek yaka, ön düğme, asimetrik fit, işlemeli yaka, bisiklet yaka, kolye aksesuarlı, yarasa kılıfı, çift renkli, yan kesimler, baskılı yüz, pileli kollu, dantel detaylı kollu ve çok daha fazlası büyük beden tunikkategorisinde sizlere sunulmaktadır.

Kategorimizde büyük boyutlarda birçok tunik modellerini bulabilirsiniz. Haki, mavi, gri, yeşil, toz, siyah, sarı ve diğer birçok renk seçeneği hafifliği ve sadeliği bir arada sunar. Günlük yaşamınızda, ev toplantılarınızda, özel günlerde kullanabilirsiniz.

Modern Desenleri Büyük Tunik Modelleri ile Kullanın!

Tunik, 90'lar ile hayatımıza tekrar girmiştir. 90'ların modasını yaşamak isteyen aşırı kilolu kadınlara sunulan özgürlüğe bir alternatif sunan bu büyük beden tunikmodelleri günümüzde oldukça tercih ediliyor. Tasarımcılar daha modern ve estetik yorumlarıyla şık tunik modelleri yapmaya başlamışlardır. Tunik modelleri 54 bedene kadar üretilmektedir. Yaratıcı ve en yeni mevsimlik ürünleri ile güzel kombinler yaratabilir, vücudunuza uygun modellerle şıklığı hissedebilirsiniz.

Büyük beden pantolon ve tunikkombinleri daima klasik görünümü asaletle buluşturup tarz haline getiren ayrılmaz bir takımdır. Hakim yakalı tunik, çizgili tunik ve ofis stilinde şal yakalı tunik, asimetrik tunik, dantel kayışlı tunik ve düğmeli tunik modelleri en çok sevilen modeller arasında yer alıyor.

Büyük Beden Tunik Modelleri

Tarzınızı yansıtacak ve sizi daha zarif gösterecek tüm büyük beden tunik modellerini sizlere sunuyoruz.

Özel gün veya günlük giyim kombinleri için çevrimiçi kataloğun içindeki tunik modellerini inceleyip size hitap eden ürünleri bulabilirsiniz.

Kemerlerin, ceplerin, kapüşonlu modellerin bir tunik modeline çok katkı sağladığını göreceksiniz.Farklı ayakkabı çeşitleriyle kombini süsleyebilir; kaliteli ve kullanışlı tasarımlar ile şıklığınızı arttırabilirsiniz. Tarzınıza uyacak şekilde farklı bir dekora ve stile sahip bir etek veya pantolon ile de büyük beden tunikkombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Tunik Rahatlık ve Şıklık Kaynağı!

Tunikler, kadınların rahatlığı, şıklığı yansıtan ürün olarak tercih ettiği öğelerden biridir. Tayt, etek ve kot pantolon ile birleştirilebilecek ürünler yılın herhangi bir zamanında kullanılabilir. Günlük, iş ve davetler için kullanabileceğiniz çeşitli desen ve renklerde tunik modellerini sizlere sunuyoruz. Gece davetlerinde iddialı tasarımlar tercih edilirken, günlük olarak daha basit ve daha doğrudan tasarımlar tercih edilir. En son trendlere göre öne çıkan tunikler sayesinde, her ortamda şık görünebilir, farklı stiller yaratabilirsiniz. Her zevke ve yaşa uygun, farklı ve güzel modellerle her gün farklı görünebilirsiniz.

Büyük tunik modelleri; Çok çeşitli desen, renk ve kumaş seçeneklerine sahiptir. Kısa kollu ve kollu olmayan uzun tuniklerin boyu da farklılık gösterir. Dizin alt kısmına kadar uzanan ve dizde biten modeller bulunuyor. Gündelik giyimde de eşofman ve tunikler kadınlar için hayat kurtarıcı ürünlerden biridir. Gece davetleri ve özel günler için nakışlı üstler, kanvas pantolonlar, şifon ve ipekten yapılmış tunikler, topuklu ayakkabılarında desteği ile kadınsı bir görünümbüyük beden tunikile elde edilebilir.

Büyük Beden Tunik Fiyatları

Büyük beden tunikfiyatları kalite, malzeme ve modele bağlı olarak değişir. Günlük giyimde veya iş giyiminde tercih edeceğiniz tunikler, abiye tuniklerinden daha ekonomiktir. Çeşitli kullanım avantajıyla, tercih edeceğiniz tuniği pantolonlar ile giyilebilir veya etekler üzerinde bir kemerle toplayarak bluz tarzında kullanabilirsiniz. Uzun ve pileli büyük beden tunikmodelleri, zarafetinizi tamamlayan modellerolarak kullanılabilir. Detaylar için https://www.peraclub.com/buyuk-beden-tunik web adresini ziyaret edebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü