USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Casio Saatler İle Zamanı Değerli Kılın!

Yurdumuzun gidip görülmesi gereken illerinin başında gelen Gaziantep ilinin adının nerden geldiğini biliyor musunuz? Bilinen en eski adı sürekli telaffuz edilerek ve kulaktan kulağa yayılarak Ayıntap olarak kalmıştır.

Casio Saatler İle Zamanı Değerli Kılın!
27-03-2018 18:41
Google News

 

Yurdumuzun gidip görülmesi gereken illerinin başında gelen Gaziantep ilinin adının nerden geldiğini biliyor musunuz? Bilinen en eski adı sürekli telaffuz edilerek ve kulaktan kulağa yayılarak Ayıntap olarak kalmıştır.

Ayıntap anlamı ise suyu güzel olarak bilinir. Ayın kelimesi pınar, su, kaynak anlamına gelirlen tap eki ise güzel anlamında söylenmektedir. Daha sonra Ayıntap sözcüğüne Gazi eki eklenerek Gaziayıntap olarak belirlenir. Gazi ekinin ayıntap ile birleştirilerek bu unvanı almasının nedeni ise Fransızlara karşı savunma gösterirken binlerce şehit veren halkın yinede yılmadan yıkılmadan büyük bir cesaretle aynı direnci göstermesinden dolayı Gazi unvanını hak etmiştir. 6 Şubat 1921 tarihinde T.B.M.M. tarafından “gazilik” unvanına layık görülerek şehrin ismi Gaziayıntab olmuştur. Çok geçmeden neredeyse 7 sene sonra isim tekrar değişerek şimdi ki adı Gaziantep olarak belirlenmiştir. İsminin hikayesi kendi gibi değerli olan, birçok tarihi esere ve bir çok savaşa ev sahipliği yapan toprakları görmek, bilhassa tarihi mekanlarında kurulan çarşılarını gezerek yoğunlukta olan gaziantep saatçiler dükkanı ile karşılaşabilmeniz mümkündür. Birbirinden değerli olan bu dükkânlarda satışa çıkarılan her saat büyük markalara ait, garanti ve orijinal belgesi olan kol saatleridir. İster bay ister bayan ya da çocuk kol saatlerinden size, bütçenize tarzınıza uygun olan saat modellerinin her birini bir arada görebilir anında satın alabilir ya da internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Marka bir saat kullanmak ve satın almak istediğinizde yalnızca bu alanda ve farklı alanlarda da kendini kanıtlamış markaları tercih etmeniz sizler için daha doğrusu olacaktır. Markalar arasında 1946 yılından beri bu alanda hizmet veren ve Tokyo’da hizmetlerine satmaya başlayan casio markası, hesap makinesi, ses sistemleri ve kamera gibi teknolojik konularda da en iyi ürünler ortaya çıkarmıştır. Casio markası 1951 yılında ise Japon teknolojisini saatlerine taşıyarak kol saati üretimine başlamıştır. Her yaşa, her bütçeye her tarza hitap eden koleksiyonları ile saat severlerin vazgeçilmezi olan casio saat ile zamana yeni bir pencereden bakmaya ne dersiniz? Muhteşem zaman yakalayıcısı olarak adlandırılan ve koleksiyonları tüm Dünyada yok satan saatlerin, muhteşem zarafeti ve kendinden emin çizgileri sizleri etkilemeyi başaracaktır. Güçlü duruşu ve sağlam bir mekanizmaya sahip iç mekanizması ile saat koleksiyonu yapan meraklılarına harika bir sunum sunarak, adını her daim ilk sıralara taşır. Markanın üretmiş olduğu kol saatlerini incelediğinizde hem spor, hem clasic modellerde çalıştıklarına şahit olabilirsiniz. Ayrıca son dönemlerde piyasaya sürmüş oldukları yeni saat koleksiyonlarında hem spor hem de şık modelleri birleştirerek ortaya harika bir sonuç çıkarmışlardır. Spor saat konusunda çıkarmış oldukları  G-Shock model casio saatler ise her türlü ortamda her türlü ısıda ve soğukta çalışarak kendini kanıtlamayı başarmıştır.

Kol saati takan insanların kol saati kullanmayan insanlara oranla çok daha dakik ve sözünü tutan özelliklerde olduğunu biliyor muydunuz? Onları dakik yapan kollarına takmış oldukları birbirinden şık ve kaliteli kol saatleridir. Geçmişte yalnızca kadınların kol saatine önem vererek bayan saat  modellerinde yeni koleksiyonlar her geçen gün hızını kesmeden piyasaya çıksa da, bu konuda erkekler de talepte bulunarak erkek saatlerinin üretimi ve daha çok çeşit çıkması hakkında talepler büyümüştür. Casio markası hem bay hem de bayan kol saatlerinde ortaya çıkarmış olduğu birbirinden güzel parçalar ile yine saat dünyasını kasıp kavurmaktadır. Kim ne derse desin kol saatlerinin yeri her zaman ayrı ve özeldir. Akıllı telefonların saatlerine bakmak yerine kolunuzda duran ve sizi şıklığa götürecek olan kol saatinize bakara hayatınızı devam ettirmeniz en iyisi olacaktır. Çünkü akıllı telefona saate bakmak için giriş yaptığınızda mutlaka gözünüze bir bildirim ya da sizleri oyalayacak başka bir detay takılacaktır. Özellikle kafanızın dağılmaması ve oldukça dikkatli olmanız gereken bir mesleğiniz var ise bu durum sizlere olumsuzluk olarak yansıyabilir. Bunun yerine kullanacağınız casio bayan saat modelleri ile hem kıyafetinizi tamamlar hem de zaman kaybetmeden her işinizi yoluna koyabilirsiniz. Zamanın kıymetini hatırlatan bayan kol saatleri, istenilen renkte ve istenilen özelliklerde satışa sunulmaktadır. Garantili olarak satılan modellerin her biri orijinal ve faturalıdır. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü