USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’e geliyor...

Gaziantep’te Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 250 CHP’li belediye başkanı ve üst düzey yöneticilerin katılacağı bir toplantı düzenlenecek.

CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’e geliyor...
10-06-2021 19:57
Google News

Gaziantep’te 18-20 Haziran tarihleri arasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 250 CHP’li belediye başkanı ve üst düzey yöneticilerin katılacağı bir toplantı düzenlenecek. CHP’li 250 Belediye Başkanı, 3 gün boyunca kent genelinde vatandaşları ve esnafı ziyaret edecek. Program kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Şahinbey, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Şehitkamil İlçesi’nde incelemelerde bulunacak.

Gaziantep, 18-20 Haziran tarihleri arasında 250 Belediye Başkanının katılımıyla düzenlenecek olan CHP Belediye Başkanları Buluşması’na ev sahipliği yapacak. CHP Genel Merkezi Yerel Yönetimler politikalarını Gaziantep’te 250 belediye başkanın ve bine yakın misafirin katılımıyla masaya yatıracak. 3 gün boyunca sürecek olan CHP’nin çalıştayı Gaziantep’in turizmine ilaç gibi gelecek. 

"CHP’li

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlığının da Gaziantep’e çıkarma yapacak olan CHP heyeti CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarının belirlenmesi için görüş alış verişinde bulunacak.

ŞAHİNBEY’İ İMAMOĞLU İNCELEYECEK

CHP’li 11 büyükşehir, 10 il olmak üzere 250’yi aşkın belediye başkanı önümüzdeki hafta Gaziantep’te gelecek. Belediye başkanları 3 gün boyunca kentin değişik noktalarında gruplar halinde vatandaşları ve esnafı ziyaret edecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 gün boyunca 48 belediye başkanı ile Şahinbey İlçesi’ni turlayarak ilçenin nabzını tutacak.  Şahinbey Belediyesi’nin de hizmetlerini ve projelerini de inceleyecek olan heyet rapor hazırlayacak. Şahinbey’de 48 belediye başkanına CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, eşlik edecek.

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ’NDE YAVAŞ VE SOYER VATANDAŞLARLA BULUŞACAK

İmamoğlu, Şahinbey ilçesini incelerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Şehitkamil’de, esnaf ziyaretlerinde bulunup, inceleme yapacaklar. Şehitkamil İlçesi’nin de 53 belediye başkanı önümüzdeki yerel seçimler için Şehitkamil Beleidyesi2nin bazı projelerini de yerinde görerek inceleme yapacaklar. Şehitkamil de, 53 belediye başkanına CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya eşlik edecek.

“GAZİANTEP’E BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar şu ifadelere yer verdi; “Genel Merkez, CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarını gözden geçirmek üzere Gaziantep’te 3 gün sürecek kamp yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve diğer MYK üyeleriyle birlikte aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer ve Zeydan Karalar’ın da olduğu CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’teki çalıştaya katılacak. 18-19-20 Haziran’da gerçekleştirilecek çalıştay, her an olabilecek bir erken seçim için de hazırlık anlamında.”

YEREL YÖNETİMLER POLİTİKA BELGESİ GAZİANTEP’TE HAZIRLANACAK

Uçar açıklamasını daha sonra şu şekilde sürdürdü; “Gaziantep olarak çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekleşecek toplantı hem örgütümüze büyük ölçüde moral ve dinamizm hem de şehrimize katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve Sayın Seyit Torun başta olmak üzere toplantının ilimizde gerçekleşmesi talebini onaylayan tüm MYK Üyelerimize CHP Gaziantep İl Örgütü adına teşekkürlerimi sunarım. Böylesine kritik bir toplantının Gaziantep’te yapılması sayın Genel Başkanımızın Gaziantep’e verdiği önemi göstermektedir. Bizlerde sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayarak Gaziantep’te partimizi tekrar eski başarılı günlerine hep birlikte taşıyacağız. Çalıştay yerel yönetimler, eski belediye başkanları, bu konuda çalışmalar yapan akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınarak yapılacak ve çalışmanın ardından CHP’nin Yerel Yönetimler Politikası Belgesi hazırlanacak”

CHP'Lİ BELEDİYELER GAZİANTEP'TE BULUŞACAK

CHP'li belediyelerin iki yıllık çalışmalarının değerlendirileceği "CHP Belediye Başkanları Buluşması" 18-20 Haziran'da Gaziantep'te gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarıyla dördüncü kez bir araya geleceklerini söyledi. Salgın nedeniyle bir yıldır yüz yüze toplantı yapamadıklarını, bu nedenle çevrim içi toplantılar düzenlediklerini aktaran Torun, bir yılın ardından ilk kez 18-20 Haziran'da Gaziantep'te, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunacağı geniş katılımlı bir çalışma toplantısı gerçekleştireceklerini bildirdi. TOPLANTI 3 GÜN SÜRECEK Torun, şöyle devam etti: "Bu çalışma genel başkanların gelip konuştuğu ve toplantıyı bitirdiği bir çalışma olmayacak. Toplantımız 3 gün boyunca sürecek. İlk gün belediye başkanlarımız Gaziantep'te sahada olacaklar. Vatandaşlarımızla buluşacaklar, onların dertlerini, taleplerini dinleyecekler. İkinci gün sabahtan itibaren pazar günü saat 16.00'ya kadar çalışmalarımız devam edecek. 2 yılı aşkın bir süredir yapılan hizmetleri değerlendireceğiz. Vatandaşın memnuniyet derecelerini ortaya koyacağız. Şu anda saha araştırmalarını yapıyoruz. Belediyelerimiz 2 yılda neler yaptılar onları değerlendireceğiz ve bundan sonraki 3 yılda vatandaşların sorununun çözümü için neler yapılması gerekiyor, onları tartışacağız."

RAPOR HAZIRLANACAK

Toplantıda inovasyon projelerinin tanıtımının da yapılacağını dile getiren Torun, ayrıca belediye başkanlarına katkı sağlayacak konularda bilgilendirmeler gerçekleştireceklerini vurguladı. Torun, "Verimli bir toplantı olacağına inanıyorum. 1,5 gün boyunca bir arama toplantısı, bir workshop gerçekleştirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ekspres Ayhan Duman

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü