USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

CHP’li Kaplan’dan 29 Ekim mesajı

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

CHP’li Kaplan’dan 29 Ekim mesajı
28-10-2020 12:30
Google News

 

Bağımsızlığımızın en önemli teminatı olan Cumhuriyetin özüne, anlamına ve ruhuna sahip çıkmalıyız” diyen CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Kaplan, yayınladığı mesajında “Emperyalizm ve saltanata karşı verilen görkemli bir mücadeleyle kazanılan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü kısıtlamalara rağmen bugün de ilk günkü coşku ve heyecan ile kutluyoruz. Kanlarıyla bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimize olan sorumluluğumuzun bilincinde, Cumhuriyetimiz ve değerlerini yaşatmak, güçlendirmek ve örnek alınacak düzeye taşımak için ben ve tüm partililerim mücadelemize yılmadan devam edeceğiz” dedi.

“İmkânsızlıklara rağmen yaratılan bir orduyla dünya tarihinde iz bırakan bu onurlu mücadele ile gelecek nesillerin hurafelere teslim edilmesine izin vermeyen, aklın ve bilimin ışığında, çağdaşlaşma yolunda bu mücadeleye dâhil olmuş başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere laikliği ve bağımsızlığımızı bize armağan eden tüm kahramanlarımızı ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyor tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü