USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Dağıtım sektöründe kendi ismiyle marka oldu

Gaziantep,te 8 yıldan bu yana broşür, el ilanı dağıtımı sektöründe farklı çizgisiyle ciddi bir başarı yakalayan Mustafa Kunduru, sektöründe kendi ismiyle adeta bir marka oldu.

Dağıtım sektöründe kendi ismiyle marka oldu
12-12-2018 16:43
Google News

Gaziantep,te 8 yıldan bu yana broşür, el ilanı dağıtımı sektöründe farklı çizgisiyle ciddi bir başarı yakalayan Mustafa Kunduru, sektöründe kendi ismiyle adeta bir marka oldu.

2011 yılında Gaziantep, te Broşür, el ilanı dağıtımı alanında hizmet vermeye başlayan Mustafa Kunduru, Son Nokta Dağıtım Hizmetleri adıyla şimdi Gaziantep ve ilçelerinin yanı sıra Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Kilis illerinin yanında tüm Güneydoğu bölgesine de hizmet vermenin gururunu yaşıyor.

Müşterilerimize önce güven sağladık

Gaziantep,te dağıtım sektöründe akla ilk gelen isim olan Mustafa Kunduru, Dağıtım sektöründeki en büyük sıkıntının güven olduğunu belirterek, “Müşteri broşür, el ilanı’nın gerçekten dağıtılıp dağıtılmadığı konusunda endişe duyuyor. Maalesef bu sektörde en büyük ön yargı buydu. Biz önce güven sağladık. Sonrasında da müşteriler kendileri de bir araştırma yapıyorlar ve dağıtımın doğru bir şekilde yapıldığına emin oluyor geri dönüşümden de memnun olursa tekrar bizi tercih ediyor. Maalesef dağıtım sektöründe daha önce düzgün dağıtım yapmayan kişilerin var olması bu işe olan güveni azalttı ama biz böyle bir sorun yaşamıyoruz. 

Çünkü müşterilerimiz hep referanslarla geliyor. İşimizi aşkla yapıyoruz, müşterilerimizin de duasını da kazanıyoruz. Şu anda Gaziantep,te birebir Broşür dağıtımı alanında  kimse yok. Yeni bir firma bize dağıtım için geldiğinde bizi tanıdığı için güveniyor.  Bu ön yargıyı ortadan kaldırmak tabi kolay olmadı. Başarılı bir 8 yılı geride bıraktık.” Dedi. Ekip çalışması ile bir firmanın bir ayda yüz bin adet dağıtımını yapabildiklerini ifade eden Kunduru, ekip çalışması ile  bunu yaptıklarını yüksek miktarda ki dağıtım dışındaki tüm dağıtımları tek başına kendisinin yaptığını belirterek bu yüzden kendisine tek kişilik dev kadro dendiğini de sözlerine ekledi.

Müşterilerimizi tecrübelerimizle yönlendiriyoruz

Dağıtım hizmeti verirken çalıştığımız müşterimize dağıtım hizmetinden en iyi verimi alabilmesi için onu tecrübe ve bilgi birikimimiz ile yönlendiriyoruz diyen Mustafa Kunduru, “Bir çok piyasa araştırması yaptığımız için elimizde bu konuda gerekli veriler de var. Yani dağıtım hangi bölgeye yapılırsa ya da eve mi yoksa esnafa mı yapılırsa hedef kitleye tam anlamında ulaşmış oluruz diye Müşterilerimize bilgi veriyoruz.” Diye konuştu. 

Apartmanlara, esnaflara, hastanelere, okullara dağıtım yapıyoruz

Bir günde ortalama 2 bin adet broşür dağıtımı yapabildiğini belirten Kunduru, “Dağıtımlarımız bire bir dağıtımdır. Bu yüzden de tercih ediliyoruz. Firmalar dağıtım doğru bir strateji ile yapıldığı için geri dönüşüm alabildiklerinde tekrar bizimle çalışıyorlar. Apartman ve Esnafların yanı sıra Hastanelere, Okullara bile dağıtım yapıyoruz. Tabi bunun için önce Kurumlardan gerekli izinler alınıyor.” Diye konuştu.

En etkili reklam aracı broşür ve el ilanı

Bana göre broşür yani el ilanı en etkili reklam aracı diyen Mustafa Kunduru, “Günümüzde sosyal medya reklam araçları öne çıkmış olsa da sonuçta sanal reklam. Bire bir broşür dağıtımı alınabilecek en iyi verimi müşteriye verir. Broşür dağıtımı ile ilgili Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri, yenilikleri de yakından takip ediyorum. Genelde yeni açılan işletmeler Broşür dağıtımı na daha sıcak bakıyor ama sürekli çalışan firmalar en iyi verimi alıyorlar. Çünkü akılda kalmak için reklamın sürekliliği gerek.” Dedi.

Müşteriye paket fiyat vererek kolaylık sağlıyoruz

Broşür dağıtım hizmeti vermenin yanı sıra hem tasarım hem de baskı konularında da çalıştığımız kişilere yardımcı olduklarını ifade eden Kunduru, “Paket fiyat uygulamamıza her şey dahil oluyor. Müşteri Tasarım ve Baskı ile de uğraşmıyor. Her şeyle biz ilgileniyoruz. Bu da çalıştığımız kişiye kolaylık sağlıyor. 8 yıldan bu yana çalıştığım firmaların hepsi ile hala çalışıyorum. Daha önce çalışıp ta ayrıldığım hiçbir firma yok. Tüm firmalarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü