USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Derbi yarıda kaldı: Galatasaray ve hakemler soyunma odasına gitti

ING Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Beko - Galatasaray karşılaşmasının son çeyreğinde sahaya yabancı maddeler atılması ve 3. anonsun yapılmasının ardından hakemler ve Galatasaraylı basketbolcular soyunma odasına gitti.

Derbi yarıda kaldı: Galatasaray ve hakemler soyunma odasına gitti
14-02-2025 22:39
15-02-2025 10:53
Google News

Şanlıurfa'da düzenlenen ING Türkiye Kupası 4'lü final maçında Fenerbahçe Beko ve Galatasaray karşı karşıya geldi.

Maçı domine eden Fenerbahçe Beko ilk çeyreği 22-16, devreyi 42-35 önde kapattı. Sarı lacivertliler oyun üstünlüğünü üçüncü çeyrekte de sürdürdü ve son periyoda 64-46 önde girdi.

Son çeyreğin ikinci dakikasında tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Hakemler, derbide 3. anonsu yaptırdı. Anonsun ardından hakemler ve Galatasaraylı basketbolcular soyunma odasına gitti.

Fenerbahçeli taraftarların salondan çıkarılmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti.

 

Sahaya atılan yabancı maddeler sonrası hakemler ve Galatasaray soyunma odasına gitti. pic.twitter.com/UZuYjq0sa7— TRT Spor Yıldız (@trtsporyildiz) February 14, 2025

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü