USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

DSN Kimya takdir topluyor...

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren DSN Boya ve Kimya, pandemi sürecinde fabrikalara yaptığı kimyasal tedariki ile takdir topluyor.

DSN Kimya takdir topluyor...
15-12-2020 12:56
Google News

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren DSN Boya ve Kimya, pandemi sürecinde fabrikalara yaptığı kimyasal tedariki ile takdir topluyor.

DSN Boya ve Kimya kurucusu Ahmet Bozgeyik, 2021 ile özellikle sürekli kullanılan temel ürünlerde, gerek maliyet artışları karşısında yeni, kaliteli ürünlere katkı sunan gerekse, yapılan Ar-Ge ve İnavasyon çalışmaları neticesinde sektöre katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

DSN Kimya olarak, salgın ile mücadelede gerekli olan ürünleri tedarik ederek ülke ekonomisine ciddi ihracat rakamları ile katkı sunduğunu belirterek, şöyle konuştu:

2021 RAHAT NEFES ALACAĞIMIZ BİR YIL OLSUN

"Öncelikle 2020 yılında dünya da yaşanan virüs salgını ile gerek insan sağlında yaşanan ciddi sıkıntıların yanında ekonomide de yaşanan sıkıntılar ile birlikte 2020 yılı çok kötü geçti. 2021 yılına hızla yaklaştığımız bir süreçte, 2021’in hem ülkemize hem de dünya da rahatça bir nefes olacağımız bir yıl olmasını dilerim.

Bu olumsuz pandemi sürecini; Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalar ellerinden geleni fazlası ile yaparak, hem salgın ile mücadelede gerekli olan ürünleri tedarik ederek, hem de ülke ekonomisine ciddi ihracat rakamları ile katkı sunmuştur.

DSN Kimya olarak bu süreçte hem iplik sektörüne, hem de halı sektöründe faaliyet gösteren firmalara Tekstil Boya ve Yardımcı Kimyasallarının tedariki ile katkı sunmuştur.

KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

30 yıllık İplik ve Halı sektöründe üretim aşamasında farklı firmalarda emek vererek ve son yıllarda DSN Boya ve Kimya; 2021 ile özellikle sürekli kullanılan temel ürünlerde, gerek maliyet artışları karşısında yeni, kaliteli ürünlere katkı sunan gerekse, yapılan Ar-Ge ve İnavasyon çalışmaları neticesinde sektöre katkı sunmaya devam edecektir. 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerine devam eden DSN Boya ve Kimya 2021 yılının yaşadığımız virüs salgının hasarlarının ciddi olarak azaldığı ve başta kentimizin ekonomisine ve ülkemizin ihracatına dolaylı olarak katkı sunmaya devam edecektir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü