USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Duygu Delen'in katil zanlısı tutuklandı

Duygu D.'nin, 4'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesinin ardından gözaltına alınan Mehmet K. (20) tutuklandı.

Duygu Delen'in katil zanlısı tutuklandı
14-08-2020 23:37
Google News

Gaziantep'te, ziyaretine gelen kız arkadaşı Duygu D.'nin, 4'üncü kattaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesinin ardından gözaltına alınan Mehmet K. (20) tutuklandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Gaziantep'in, Şehitkamil ilçesi, Batıkent Mahallesi, Vehbi Dinçerler Caddesindeki bir apartmanda 4.kattan düşme olayı sonucu yaşamını yitiren 2003 doğumlu D.D’nin ölümü olayıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli M.K. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce çocuğun cinsel istismarı ve kasten öldürme suçlarından 14.08.2020 tarihinde tutuklanmıştır. Soruşturma titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

VALİ GÜL'DEN AÇIKLAMA

Gaziantep Valisi Davut Gül, Mehmet K'nın tutuklandığını sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi:

"Gaziantep'te vefat eden Duygu D. öğrencimize/kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Olayın şüphelisi Mehmet K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır. Acı hepimizin acısıdır, bundan sonraki süreç bağımsız mahkemeler tarafından yürütülecektir. Şehrimizin başı sağ olsun."ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN BİR KADININ ÖLÜMÜNE NEDEN OLMUŞ

Öte yandan Mehmet K.'nın geçen yıl da ehliyetsiz ve alkollü olarak araç kullanırken bir kadına çarparak ölümüne sebep olduğu ve bu davada tutuksuz yargılandığı öğrenildi.

ATLANTİK HALI AÇIKLAMA YAPTI

Mehmet Kaplan’ın babası Bileç Kaplan’a ait Atlantik Halı isimli firmadan ise bir açıklama yapıldı.

Açıklamada Mehmet Kaplan'ın ismine yer verilmezken,"Yaşanan elim olayın derin hüznünü ve üzüntüsünü yaşıyoruz" denildi.

Açklamanın devamında şöyle denildi. "Konu Gaziantep Cumhuriyet Başsacılığı'nca yürütülen bir soruşturma ile takip edilmektedir. Soruşturmada olayın bir an evvel aydınlatılmasını ve adaletin tecelli etmesini diliyoruz. Yüce Türk yargısının varacağı her türlü kararı saygıyla karşılayacağımızı belirtmek isteriz." ""

Editör: Turgut Bozgeyik

 !#**h24081**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü