USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan: Ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Van’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Erdoğan: Ekonomik kurtuluş savaşı veriyoruz
31-10-2020 15:38
Google News

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizi ekonomi alanından kuşatmaya çalışanlara cevabımızı yeni bir ekonomik kurtuluş savaşıyla veriyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Van’da partisinin 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. İzmir'de yaşanan 6.9'luk depremin ardından Türkiye yas tutarken Erdoğan'ın gülerek partisini övmesi dikkat çekti.

"Türkiye

6.9'luk depremin ardından Türkiye İzmir'e ağlarken AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Van'da düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'nde icraatlerini övdü. 

Türkiye yas tutarken, Erdoğan'ın partisini överken gülmesi dikkat çekti.

ÜLKE İZMİR'E AĞLARKEN, O PARTİSİNİ ÖVDÜ

Erdoğan daha sonra, açıklamalarına devam ederek AKP'nin icraatlerini övdü.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Atatürk Şehir Stadyumu’nda düzenlenen Van 7.Olağan İl Kongresi’nde ekonomiyle ilgili mesajlar verdi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“KAPİTÜLASYONLARIN KALDIRILMASI KADAR ANLAMLI”

Ekonomimizi bir yandan corona virüsü salgının sıkıntılarına bir yandan da yapılan saldırılara karşı ayakta tutuyoruz.

40 milyar liralık karşılıksız nakit desteği sağladık. Görülmemiş kredi ve vergi teşviklerini devreye soktuk. İhtiyaca öre yeni teşvik paketleri hazırlayıp uygulamaya alıyoruz.

Böyle dönemler aynı zamanda cesur kararlar ile çok büyük atılımların da fırsatlarıdır. Ülkemizi kuşatmaya kalktılar istiklal ve istikbalimize canımız pahasına karşı çıkarak karşılık verdik.

Ülkemizi ekonomi alanından kuşatmaya çalışanlara cevabımızı da yeni bir ekonomik kurtuluş savaşıyla veriyoruz.

Ekonomide gerçekleştirdiğimiz büyük yapısal değişim, en az kapitülasyonların kaldırılması kadar tarihi anlama sahiptir.

‘TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ TAMAMINI HEDEF ALMAKTADIR’

Dünya siyasi ve ekonomik olarak yeni bir döneme geçişin sancılarını yaşıyor. Refah ve güvenliklerinin tehdit edildiğini düşünenlerin nasıl faşizm bataklığına savrulduğunu görüyorsunuz. Kendilerini demokrasinin ve özgürlüğün beşiği olarak gösteren batı zihniyetinin karşılaşılan ilk ciddi krizde hemen nüksettiğini görüyoruz.

Türkiye bu süreçte en çok hedefe konan ülke durumundadır. Son dönemde Fransa başta olmak üzere kimi ülkelerde yükselen İslam düşmanlığı çarpık zihniyetin hala devam ettiğini göstermektedir. Dini fanatizmle İslam’a ve Müslümanlara nefret besleyenler artık bu duygularını saklama gereği bile duymuyorlar.

Bir dinin peygamberi bir ülkenin yöneticisine sergilenen çirkinlikleri özgürlük kılıfı altında savunanlar demokrasi kavramına zarar veriyor.

Avrupa değerleri diye çıkılan yolun diğer inançlar ve toplumların sembollerine karşı en bayağı hakaretlerin savunuculuğuna çıkması çok acı.

Şu gerçekleri gayet iyi biliyoruz. Peygamber efendimize edilen her hakaret tüm Müslüman alemini hedef almaktadır. Şahsıma edilen her hakaret Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tamamını hedef almaktadır.

Bugün bize düşen kendi davamıza sıkı sıkıya sarılmaktır. Bunu da vakarla, dirayetle, soğukkanlılıkla yapacak asla provokasyonlara itibar etmeyeceğiz.

'CEVABIMIZI YENİ BİR EKONOMİK KURTULUŞ SAVAŞIYLA VERİYORUZ'

Ekonomimizi bir yandan koronavirüs salgının sıkıntılarına bir yandan da yapılan saldırılara karşı ayakta tutuyoruz. 40 milyar liralık karşılıksız nakit desteği sağladık. Görülmemiş kredi ve vergi teşviklerini devreye soktuk. İhtiyaca öre yeni teşvik paketleri hazırlayıp uygulamaya alıyoruz. Böyle dönemler aynı zamanda cesur kararlar ile çok büyük atılımların da fırsatlarıdır. Ülkemizi kuşatmaya kalktılar istiklal ve istikbalimize canımız pahasına karşı çıkarak karşılık verdik. Ülkemizi ekonomi alanından kuşatmaya çalışanlara cevabımızı da yeni bir ekonomik kurtuluş savaşıyla veriyoruz.

Ekonomide gerçekleştirdiğimiz büyük yapısal değişim, en az kapitülasyonların kaldırılması kadar tarihi anlama sahiptir.

'DARBECİLERİ MİLLETİMİZLE BİRLİKTE TEPELEDİK'

Vesayeti milletimizle birlikte tasfiye ettik. Darbecileri milletimizle birlikte tepeledik. Örnek bir Türkiye’yi milletimizle birlikte kurduk.

İnşallah bugün yürüttüğümüz tarihi mücadeleyi de milletimizle birlikte vereceğiz. Ülke genelindeki üye kayıt sayımız 11 milyonu geçti. Böyle bir parti yok, sadece AK Parti.

İl kongresinde görev alacak kardeşlerime başarılar diliyorum. İnşallah şu koronavirüs belasından da sıyrıldığımızda meydan mitinglerimizi yeniden bir başka yapmaya başlayacağız.

 !#**h25673**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü