USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan: Suriyeli Mahmut’a vatandaşlık veririz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriyeli Mahmut'a ve ailesine vatandaşlık veririz. Burada okuyor. Türkçe de biliyor" dedi.

Erdoğan: Suriyeli Mahmut’a vatandaşlık veririz
27-01-2020 22:38
Google News

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriyeli Mahmut'a ve ailesine vatandaşlık veririz. Burada okuyor. Türkçe de biliyor" dedi.

Libya’da yaşanan gerginlikle ilgili de açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Süreç namlunun ucunda. Hafter’in ateşkes derdi yok. Temenni ederiz ki Berlin’e gelenler de bu ifadeleri duymuştur ve buna göre de tavırlarını belirlerler” ifadelerini kullandı.

“ŞÜKRANLARIMI İFADE EDİYORUM”

Twitter hesabından paylaşım yapan Erdoğan, şunları belirtti:

Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası Devletimizin yanında yer alarak, yaraları sarmak için yürüttüğümüz mücadelede yurt içinden ve yurt dışından bizlere destek olan tüm kardeşlerime, Türkiye Cumhurbaşkanı olarak şükranlarımı ifade etmek istiyorum.

SMS bağışları ile destek olan, TV programlarıyla büyük bir farkındalık oluşturan vatandaşlarımız ve bölgedeki ihtiyaçların karşılanmasında yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımız, Türk Milleti’nin birlik olduğunda neleri başarabileceğini dünyaya bir kez daha göstermiştir.

İlk andan itibaren birbirine kenetlenerek felaket bölgesindeki kardeşlerimize desteklerini esirgemeyen Milletimizin her bir ferdine bir kez daha teşekkür ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın.

Elazığ'da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından enkaz altında kalan Dürdane ve Zülküf Aydın çiftini altında kaldıkları enkazdan Suriyeli Mahmud el Osman kurtarmıştı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü