USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan'dan Arınç'a yanıt...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongreleri’ne katıldı.

Erdoğan'dan Arınç'a yanıt...
22-11-2020 17:59
Google News

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta, Burdur, Gümüşhane, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongreleri’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Hiç kimsenin şahsi ifadeleri, Cumhurbaşkanı ile hükümetimizle partimizle ilişkili hale getirilemez” sözleri dikkat çekti.

Erdoğan, “Terör örgütleri ile el ele, kol kola, omuz omuza Ankara'dan İstanbul'a yürüyenlerle biz birlikte olamayız” açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın konuşması Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi (YİK) Bülent Arınç’a yanıt olarak değerlendirildi.  

ERDOĞAN’DAN KAVALA AÇIKLAMASI

Erdoğan ayrıca, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın tahliyesi tartışmasına ilişkin ise “Yasin Börü'lerimizin ölümüne neden olanlar, Kobani katliamının failleri, Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları tarafından asla savunulamaz. Gezi olaylarının finansörü olanlarla, Kavala'larla hiçbir zaman bir arada olamayız” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ’NİN DANIŞMANINDAN ERDOĞAN’A DESTEK

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Arınç’a yönelik mesaj paylaştı.

Yıldıray Çiçek, “Bülent Arınç bu saatten sonra bir kitapevi açarak, PKK'lı Demirtaş'ların, Ayhan Bilgen'lerin teröristlerin hayatını anlattığı kitaplarını satabilir” diye yazdı.

İşte o mesaj:

""

ERDOĞAN’DAN ALKIŞ SİTEMİ

Erdoğan konuşmasında "Evlatlarımıza güçlü Türkiye'yi bırakacağız" dedi, alkış alamayınca sitem etti.

Erdoğan "Salonda çok heyecan görmüyorum... Eskiden Gümüşhane'nin, Burdur'un salonları sürekli olarak alkışlarla inlerdi" diye tepki gösterdi.

 !#**h26139**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü