USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Erzurum'da sıcaklık eksi 30'a düştü... Karga, soğuktan donarak öldü

Hava sıcaklığının eksi 30 dereceye kadar düştüğü Doğu Anadolu’da, soğuk hava yalnızca insanları değil, hayvanları da etkiliyor. Erzurum’da bir karganın donarak hayatını kaybetti.

Erzurum'da sıcaklık eksi 30'a düştü... Karga, soğuktan donarak öldü
13-02-2025 00:09
13-02-2025 18:24
Google News

Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan dondurucu soğuklar, sadece insanları değil, doğadaki canlıları da olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının eksi 30 dereceye kadar düştüğü Erzurum’da, bir karganın soğuktan donarak öldüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Erzurumlu vatandaş Murat Genç tarafından kaydedilen görüntülerde, normalde zorlu kış koşullarına dayanıklı olan ve göç etmeyen kuş türlerinden biri olan karganın, aşırı soğuk nedeniyle hareketsiz kaldığı ve donarak hayatını kaybettiği görülüyor.

Trajik görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, uzmanlar hava sıcaklıklarının ilerleyen günlerde kar yağışıyla birlikte bir miktar yükselebileceğini belirtiyor. Ancak, soğuk havanın etkisini sürdürmesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü