USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Esad'dan Suriyelilere "Vatanınıza dönün" çağrısı...

Esad, "Kendisini aldatan ve vatanın düşüşüne ve devletin çöküşüne dair bahse giren herkese, vatanın bağrına geri dönme çağrımı yineliyorum" dedi.

Esad'dan Suriyelilere
17-07-2021 22:49
Google News

Esad, "Kendisini aldatan ve vatanın düşüşüne ve devletin çöküşüne dair bahse giren herkese, vatanın bağrına geri dönme çağrımı yineliyorum" dedi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ülkede düzenlenen seçimlerde oyların yüzde 95'ini alarak yeniden devlet başkanı seçilmişti. Esad, seçim zaferinin ardından bakanlar, iş insanları, akademisyenler, gazeteciler ve siyasi parti liderlerinin katıldığı törende Kuran ve Anayasa üzerine el basarak başkanlık yeminini tekrarladı.

“GERİ DÖNÜN” ÇAĞRISI

Suriye haber ajansı SANA’da yer alan habere göre; törende konuşan Esad "Sömürgeciler ne kadar hazırlanırsa hazırlansın, halkların haklarını savunma konusundaki kararlılığınızı ve ulusal bağımsızlığınızı gösterdiniz. İlk aşamalarda düşmanların hedefi, terörizm korkusu üzerinden Suriyelilerin ülkesini satacak birer paralı askerlere dönüştürülmesiydi. Kendisini aldatan ve vatanın düşüşüne ve devletin çöküşüne dair bahse giren herkese, vatanın bağrına geri dönme çağrımı yineliyorum. Her birine, ülkemizin düşmanları tarafından kendi halkınıza karşı sömürüldüğünüzü ve sizi aldattıkları devrimin bir hayal olduğunu söylüyoruz" ifadelerini kullandı.

“İHTİYAÇ ANINDA KENDİLERİNİ VATANA SUNAR HALE GELDİLER”

Esad ayrıca, "Suriyeliler daha fazla meydan okumacı ve daha direnişçi hale geliyorlar, vatanlarına karşı bir kart haline getirilmesi planlananlar ise, yurt dışında vatan için bir değere dönüşerek, ihtiyaç anında kendilerini vatana sunar hale geldiler" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü