USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Eski takım arkadaşından Lionel Messi itirafı: İddiaları yalanladı!

Arjantinli eski futbolcu Javier Mascherano, yıldız oyuncu Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulundu. Mascherano, antrenmanlarda Messi'ye sert müdahalelerde bulunmadıkları yönündeki iddiayı yalanladı.

Eski takım arkadaşından Lionel Messi itirafı: İddiaları yalanladı!
13-10-2024 00:39
13-10-2024 18:40
Google News

Javier Mascherano, eski takım arkadaşı Lionel Messi hakkında konuştu.

Messi ile yapılan antrenmanlarda sert girmemekle ilgili yaygın bir efsaneyi yalanladı. YouTube kanalı 'Shoot for Love'da katıldığı röportajda, "Messi'ye sert giremediğimiz doğru değil" dedi.

Mascherano, "Eğer kazanmak istiyorsanız, en iyi oyuncuya dikkat etmek zorunda değilsiniz" diyerek, Barcelona ve Arjantin milli takımı döneminde Messi ile paylaştığı antrenman deneyimlerini anlattı. Mascherano, Messi'nin oyunu değiştiren yeteneği sayesinde antrenmanları nasıl etkilediğini de vurguladı:

"Barcelona'da kısaca oynadığımız turnuvalarda, bazen maçları bitirmek istediğinde beş gol atarak maçı bitirirdi. Takım kurar ve antrenmanı erken sonlandırırdı."

"EĞER MESSİ BR SAVUNMACI OLSAYDI..."

Ayrıca, Mascherano, Messi'nin savunma yeteneklerine de değindi. Arjantinli eski oyuncu, "Eğer Messi bir savunmacı olsaydı, muhtemelen dünyanın en iyilerinden biri olurdu. Ona karşı dribbling yapmak imkansız. Barcelona'da bire bir oynadığımızda, onu geçmek mümkün olmuyordu. Leo mükemmel bir savunmacı" dedi.

Mascherano, antrenörlük kariyeri hakkında da düşüncelerini paylaştı:

"Antrenör olmak tamamen farklı. Top sizde değil ve karar veremiyorsunuz. Futbol, futbolcuların oyunudur. Onlar karar verir. Ben onlara seçenekler sunabilirim"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü