USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

‘FETÖ bizi sokağa dökmek istiyor’

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçtan sonra FETÖ'nün taraftarları sokağa dökmek istediğini söyledi.

‘FETÖ bizi sokağa dökmek istiyor’
14-03-2021 23:19
Google News

 

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçtan sonra FETÖ'nün taraftarları sokağa dökmek istediğini söyledi. Maçın VAR hakemi Mete Kalkavan'ı hedef alan Baki, "Aile ilişkilerinin ve geçmişinin açıklanmasını istiyoruz. Açıklanmazsa zaten biz açıklayacağız" dedi.

Süper Lig 30. haftasında Gençlerbirliği’ne 2-1 yenilen ve şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe’de, karşılaşmanın VAR hakemi Mete Kalkavan’a büyük tepki vardı. Sarı lacivertlilerin yöneticisi Selahattin Baki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek futboldan FETÖ’nün temizlenmesi gerektiğini söyledi.

“FETÖ’cü zihniyet bilerek Fenerbahçe taraftarının sinir uçlarıyla oynayıp, insanları sokağa döküp kaos yaratmak istiyor” diyen Selahattin Baki, “Sayın Cumhurbaşkanımız önde olmak üzere futbolu sevenler olduğunu biliyorum, lütfen bir temizlik bekliyoruz artık” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği’nin ikinci golünün ofsayt olduğunu söyleyen Baki, VAR hakemi Mete Kalkavan’ın aile ilişkilerinin açıklanması gerektiğini belirtti.

Selahattin Baki’nin açıklamaları:

“Fetö tam olarak temizlenmedi. Bu cümleyi Ali Koç kullanmıştı. Bu cümleyi kullandıktan sonra bu akşam başımıza gelenler kamuoyunun malumu. İyi oynadık, kötü oynadık girmeyeceğim. Kötü de oynasak hakkımızı kimseye yedirmeyiz. Bugün yediğimiz gole bakıyorum kesinlikle gol ofsayt. Şimdiden de uyarımı yapayım; bu golü Nazım'ın ayağına değdi diye üzerine yıkacaklar, kılıf büyük ihtimalle bu olacak. Hiç o işlere girmesinler uyarıyım. Nazım'a değse bile top ilk ayaktan çıktığında ofsayt. Bu oyunları tutmayacak. FETÖ’cü zihniyet bilerek Fenerbahçe taraftarının sinir uçlarıyla oynayıp, insanları sokağa döküp kaos yaratmak istiyor. Bu kadar net konuşuyorum. Fenerbahçe camiası daha önce iki kere operasyon yedi. Fenerbahçe iyidir, kötüdür o futbolseverlerin yorumu. Ama sen yediğin gol ofsaytsa saymayacaksın, golse vereceksin.”

“Aile ilişkileri açıklansın, biz zaten açıklayacağız”

“Bugünkü VAR operatörü, birkaç hafta önce oynanan maçta bizim yine ofsayt diye golümüzü iptal eden kişi. Bu kişinin kim olduğunun araştırılmasını devletimizden istirham ediyorum. VAR hakeminin aile ilişkilerinin ve geçmişinin açıklanmasını istiyoruz. Refleks görmezsek kendimiz açıklayacağız. Tiyatroyu da geçti bu durum. Operatörlerin içinde çalışanların kim olduğunu, firmayı çok iyi buluyoruz. Hem Galatasaray maçında hem burada karşımıza çıkan kişi hakkında gereken yapılmalıdır. Türk futbolunun iyi yere gitmesi için bu yapının silkelenmesi, yeni bir düzenin kurulması gerekiyor.

“Lütfen bir temizlik bekliyoruz artık”

“Sokaktaki birçok insan şöyle varsayıyor; sanıyorlar ki yapay zekayla çiziliyor. Bunu İngiltere'den de biliyorum. Yapay zekanın ilk noktasını koyan insan eli. Zaten manipülasyona açık. Ortada kötü niyet varsa ki bu aşikar. Bunu yapay zekaya da kimse yıkamaz. Fenerbahçe camiası artık uyandı, yemiyoruz. Devletimizden istirham ediyorum. Bu tür ilişkisi olan insanları deşifre edin. 11 maç sonra bu sezon biter, şampiyon olan olur, önümüzdeki sezon kaldığımız yerden devam ederiz. Fenerbahçe camiası bunları yemiyor. Bu tip ilişkisi olan insanları deşifre edin, futbolu temizleyin. En çok sevdiğim şey futbol, artık futboldan bıkkınlık yaşayacak noktaya geldim. Sayın Cumhurbaşkanımız önde olmak üzere futbolu sevenler olduğunu biliyorum, lütfen bir temizlik bekliyoruz artık.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü