USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep Polisgücü yine şampiyon...

Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında iki takımı ile mücadele eden Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları finale kalmıştı.

Gaziantep Polisgücü yine şampiyon...
26-09-2021 15:19
Google News

Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında iki takımı ile mücadele eden Gaziantep Polisgücü Spor Kadın ve Erkek takımları finale kalmıştı. Bu gün oynanan ilk maçta erkek takımı finalde Danimarka’nın Copenhagen HC takımını 3-1’lik skorla yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Kadın takımı ise Hırvatistan’ın Zelina ekibiyle mücadelesi devam ediyor. Kadınların da maçı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. EuroHockey Club Challenge II, Men Slovenya’da Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı Erkek Hokey Takımı finalde karşılaştığı Danimarka’nın Copenhagen HC takımını 3-1’lik skorla yenerek Avrupa Şampiyonluğunu bir kez daha ilan etti.

Takımı kutlayan Başkan Mehmet Kaplan elde edilen sonucun tesadüf olmadığını ifade ederek ikinci şampiyonluğu bu gün oynanacak olan EuroHockey Club Challenge III, Kadınlar Hırvatistan 2021 şampiyonasında da Gaziantep Kadın Hokey Takımının ikinci şampiyonluk kupasını kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Avrupa Şampiyonluğunu bir kez daha Türkiye’ye kazandıran takımı, sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Başkan Kaplan Türkiye saatiyle 15.15’te başlayacak olan Hırvatistan’daki kadınlar şampiyonasından da şampiyonluk haberi geleceğini vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü