USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Şehir Hastanesi işçileri: intihar ederiz

Gaziantep'te inşaatı devam eden Gaziantep Şehir Hastanesi işçileri, maaşlarını alamayınca çatıya çıkarak ödeme yapılmaması durumunda intihar edeceklerini duyurdu.

Gaziantep Şehir Hastanesi işçileri: intihar ederiz
31-05-2019 22:13
Google News

Gaziantep'te inşaatı devam eden Gaziantep Şehir Hastanesi işçileri, maaşlarını alamayınca çatıya çıkarak ödeme yapılmaması durumunda intihar edeceklerini duyurdu.

Sol Haber'de yer alan habere göre, Gaziantep Şehir Hastanesi işçileri ödenmeyen maaşları için eylemde. İddiaya göre, aylardır maaşlarını geç alan, bu ay da maaşları yatırılmayan işçiler inşaatın çatısına çıktı. Ücretlerinin ödenmesini isteyen işçiler, maaşlarının ödenmemesi halinde intihar edeceklerini söylediler. 

Haberde, Gaziantep'te inşaatı devam eden ve 500'e yakın işçinin çalıştığı Şehir Hastanesi'nde işçiler ödenmeyen maaşları için iş bırakarak yetkililerin kapısına dayandığı ileri sürüldü. Aylardır ücretlerini geç alan işçilerin bu ay da maaşlarını alamayınca şantiyede iş bırakıp yetkililerle görüşmeye çalıştı.

Bir başka iddiaya göre, bayramdan önce ve sonra ücretsiz izine gönderilecek olan işçiler, durumlarının ne olacağını bilmediği için tedirgin. İşçilerin çoğu memleketine dönmeye hazırlanırken bir kısmı da çalışmaya devam ediyor. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü